29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@justice000 aynen öyle yorum sorusu iptal olacak inş.
-
Sayfa cok aktif bende değerlendirmemi bir kez daha yapayım.Benim olmayacak ama bu sınav geçen seneden düşük kapatmayacak.Kazananlari şimdiden tebrik eder,mülakatta başarılar dilerim.Yeni sınav olursa tekrar deneyecek gücü kendimde bulabilirim.
-
Sistematik yorum metotu bizzat kanunun özünün ta kendisidir sırf yanlış yaptım diye yanlıştır demiyorum ve amaçsal yorumda kanunun özünü oluşturuyor bunu kabul ediyoruz zaten ve amaçsal değil demiyoruz kanunun özü demek kanunun konuluş amacı ve kanundaki yeri ve diğer maddelerle olan bağlantısıdır ve sistematik ile amaçsal yorum yoluyla özü tespit ediliyor ve neden yanlızca ve sadece amaçsal yorum denilip es geçiliyor bunu ben anlamadım ve vergideki yorum sorusunda sıkıntı yok diyenler ve iptal edilmez diyenler açıklasınlar o zaman ve öyle ezbere konuşmakla olmaz
-
23 57 veya 25 56 ile kapatır diyorum hayırlısı olsun.
-
Bu yıl ki sınav kesinlikle ve kesiiinliiklee geçen sınavdan dahaa zoordu ve geçen yıl ki gibi bir sınav 81.2 civarında kapandı ve bu yıl ki sınav maximum ve taş çatlasın 81... kusuratla kapanır standart sapma da dahil
-
@RootofAllEvil Standart sapma da dahil mi??
-
25-55 ile kapatir ss siz 79.5 yani
-
@justice000 sapmayı dahil etmedim 23 57 nin ham puanı 80.37 25 56 nın ham puanı 80.67 ye denk geliyor. Beklentimiz geçen seneden daha düşük kapatması ama 80 ham puanın altına düşeceğini sanmıyorum.
-
[https://sonuc.osym.gov.tr/](link url)
benim gibi acaba sonuç açıklanır mı diye bakmaya başlayan var mı, ÖSYM Uzman Yrd. Sonuçlarının açıklandığını görünce heyecanlanan?
-
77 dogru ve alti rahat seneye olacak olan sinavi dusunmeye basladilar benim gibi, 78 ve 79 dogrusu olanlar ölum kalim savasi veriyor kendi iclerinde 80 ve ustu dogru yapanlarda purosunu tütturuyordur
-
@SAkmazlar çok erken hocam. Haftaya pazartesiden itibaren bakmaya baslayin
-
Bugün de bitti say kaldı 1 hafta
-
@toranj 2016 nın 2018 den daha kolay olduğu söyleniyor. Tam tersi olması gerekmezmiydi? Neden böyle olmuş olabilir?
-
Facede 84 ile kapandı deniyor arkadaşlar şakamı
-
@kamu akıl hastası olabilir
-
@Hayaller71 adlide idaride beklenenden yüksek kapatmış. İçerden yöneticiden deniyor
-
@kamu link atar mısın hocam
-
bakanlıkta güvendiğim yönetim kadmesindeki bir beyefendiden öğrendim. Adli sınavı da yüksek kapatmış tahmin edilenin üzerinde. Denilmiş
-
Adlide 81.5 demiş
-
@Hayaller71 https:// www. facebook. com/groups/ KPSSAVEKURUMSINAVLARIII /permalink/1402449849934399/