29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
200 kişi
-
@Doncarleone kaçla kapatmıştı o yıl
-
@80üstamadnnmsz Hatırlamıyorum fakat 83 küsüratlıydı
-
@Doncarleone yüksekmiş sapmayla yükselmiş bu şahıs 76 küsür almış ham çünkü .bu sene o kadar sapma gelme 2-3 puan en iyi ihtimalle
-
@80üstamadnnmsz ya hakimlik de kaymakamlık gibi olsa puan hesaplaması böyle hiçbir şeyden emin olamıyoruz sapma vs.
-
@80üstamadnnmsz O dönem sınav baya kaliteliydi,bilgiyi ölçüyordu. Lakin bu sınav için aynısını söyleyemem fakat bu sınav da tuhaftı. Sapmanın yüksek geleceğini düşünüyorum.
-
Sınav Tarihi 30 Mayıs 2015
DOĞRU VE YANLIŞ SAYILARI
Doğru Yanlış
Genel Yetenek ve Genel Kültür Testi 27 3
Ortak Alan Bilgisi Testi 27 8
İdari Yargı Testi 29 6
Genel Başarı Puanı 90,16547
Başarı Sırası 67
Aday Sayısı 12407
Eskiden iyi yaparmışım :)) -
@hebenneka ne sapma gelmiş be
-
@80üstamadnnmsz 200 alınmıştır 600 cagrilmistir
-
2015 sınavına girmedim malum o yıllarda kpss-kurum sınavları ile uğraşıyordum. 2014 te girmiştim ilk deneyimimdi. 30 gygk 90 alan sorusu olmak üzere 120 soruluk sınavdı. 22 gygk 59 alan netim vardı sapmalı puanım 75.13 gelmiş 7-8 puan sapma geliyordu.
-
geçen sene sınavdan çıktığımda bu sınavı çok rahat fullerdim diye düşünmüştüm.tabiki yanlışlarım vardı ama tamamen aptallıktandı asla bilmediğimden değildi.ciddi temelim de var ama bu sene bunu asla diyemedim.doğrularımın bi kaçını şans eseri doğru yaptım.geçen seneden önce girmedim karşılaştıramıyorum ama bu sınava hep belli seviyedeki insanlar girer zaten yani rekabet hep üst seviyedir. daha önceki yıllarda buna benzer zorlukta olan bi sene oldu mu?
-
@toranj bu sene kaç net bekliyorsunuz ve bu sene ile geçen sene kıyaslandığında hangisi daha zordu sizce?
-
Bu sene daha çok çalışmama rağmen benim idari netim 2 puana yakın düştü. Adlide çalışmamın karşılığını almasam, kendimden şüphe ederdim. bu idari sınavı geçen yıldan kolay değildi bence de.
-
@RootofAllEvil 21 61 gibi. bu sene geçen seneden bence bi tık değilde bi kaç tık zordu.zaten geçen sene sınavdan çıktıktan sonra burda da herkes çok kolay demişti bu sene bunu kimseden duymadım.benim daha da düşük olabilirdi ama şansa doğru yaptım bi kaç soruyu. geçen seneden min 2 net düşer diye düşünüyorum
-
@toranj 2014 sorularını incelemiştim ben. Bu sınavdan daha zor ve kaliteli bir sınavmış ve düşük kapatmış sınav. Ama 120 soru olduğu için bu sınavla kıyaslamak zor olur tabi.
-
@toranj eyvallah hocam yorumun için sağ ol netiniz maşallah iyiymiş yine
-
@kilici o yılların soruları gerçekten kaliteliydi hem bilgiyi hem yorum gücünü ölçüyordu. Öte yandan malum paralelci çetenin ösymde cirit attığı dönemlerdi kendi has yandaşlarına soruları sızdırdıkları dönemler! Allah'ın belaları lanet olsun hepsine!
-
@kilici şimdi baktım da %75 ini yapan mülakata kalmış gibi gözüküyor.ama 75 bu sınav için elbetteki yetmez
-
@RootofAllEvil Anayasada iki üç soruyu içtüzükten sormuşlar mesela. Sınavın garipliği burdan belli biraz.
-
@toranj Yüzde 75 bilgisine nasıl ulaştınız hocam