29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@olursaolur konsensus ve hakimim arti monopol yeterli olur mu peki sadece bunları cozsem deneme için de 1 tane düşünüyorum tavsiyeniz var mı sinava yakın olan
-
@Gizemmm yeterli olur. Deneme olarak müessir ve yargıç aldım yarın gelecek inceleyince yazarım iyi yada kötü diye
-
arkadaşlar borçlar hukuku ilk 206 madde diyoruz ya hani, kanunda bu maddeler takribi 30-40 sayfa bişey. peki bu sayfalarca olan borçlar hukuku kitapları ne anlatıyor acaba. yani bn sadece bu 206 maddeyi çıkarıp okusam yetmez mi ?keza ceza, medeni içinde aynı şey geçerli.
-
@Gizemmm fazlasıyla yeterli olur deneme konusunda monopol hakkında bilgim var sadece git gide zorlaşıyodu gecen yılki denemeleri..tebliği öneren bir arkadaşımız oldu a kadro veya tebliğden birini tercih edecem ben de bu yıl basarilar:)
-
@melis_12 maalesef bilmiyorum hocam o kısmı. Ama çok kibarlar telefonda cevap verirler muhtemelen.
-
Arkadaşlar merhaba, elimde konsensus soru bankası var ve bitirdim, sizce özgün soru bankası alıp başlamak mı mantıklı yoksa ikinci kere konsensus tekrar mı, ben özgün soruda hata olabileceği sebebi ile pek fazla düşünmüyordum fakat size de danışmak istedim
-
Tarih,medeni ve borçlara nerden çalışmalıyım?
-
Tarih hangi konulara ağırlık vermeliyiz?
-
@Hayaller71 Teşekkür ederim çok iyi olur
-
@olursaolur Teşekkür ederim başarılar diliyorum herkese
-
Arkadaşlar elimde monopol konu anlatımlı seti var çok az kullanılmış, güzel kaynak, sınava girmekten vazgeçtiğim için uygun fiyata verebilirim ilgilenen arkadaşlar özelden yazabilir
-
arkadaslar idari hakimlik için külliyat 2018 i düsünüyorum... özellikle özel hukuku konusunda bilgi verecek ya da özel hukuk alanında kitap önerecek olan var mı...
-
Arkadaşlar tvs KPSS konuları içinde de geçmiyor baktım orada da direk vergi hukukundan sorumlu olduğumuz yazıyor fakat bu sene çok ayrıntı geldi. hakimlikte tvs ayrıntıya inilmez diyorsunuz inşallah öyle olur yüzeysel bakıyorum çünkü
-
@toroskaplan medeni hukuk için külliyat 2019 soru bankasını aldım başlangıçta gayet iyi ilerlerken eşya ve aile hukuku kısmında öyle gereksiz bilgilerle dolu ki 2018 hakimlik sınavında sadece 1 yanlışım olmasına rağmen şu an medeni hukuktan nefret eder durumdayım bildiklerimi de karıştırdı kesinlikle tavsiye etmem.
Anayasa hukuku soru bankası için biraz kaymakamlık sınavı için hazırlanmış bir kaynak bence çözdüm tavsiye ederim birebir anayasa detaylandırılmış.
Medeni usul soru bankası için sertkan erdurmazın çözümlü soru bankası ile birlikte 2 ay önce çözdüm şuan denemelerde medeni usulde eksik bırakmadılar ikisi birlikte müthiş bir sonuç aldım tavsiye ederim.
Diğerleri hakkında herhangi bir bilgim yok maalesef.
-
@aysegul teşekkür ederim değerlendirmeleriniz için çok saolun...
-
Arkadaşlar bu derslerin hepsini kapsayan bir soru kaynağı yok mu
-
İktisat ve maliye calışan yok mu?
-
@aysegul medeni usul hukuku için kanun ve sertkan erdurmaz hocanin kitabından soru ile mi gittiniz sadece acaba
-
@Gizemmm 6100 kanun ile sertkan erdurmaz hocanin soru bankasi yeterli mi
-
iyi bir tvs kitabı var mı bildiğiniz arkadaslar