29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@Gizemmm themis İsmail Ercan konu anlatımı
Seçkin yayınlarının gerekçeli hukuk muhakemeleri kanunu
Justice idari hakimlik özgün sorular
Sertkan erdurmaz medeni usul soru bankası
Külliyat nokta atış soru bankasıMedeni usul korkulu rüyamdı bir zamanlar
-
@Gizemmm Şuan vakit az kaldığı için bence gerekçeli kanun ile sertkan hocanın soru bankası yeterli olur
-
@aysegul kanun ve sertkan erdurmaz hocanin kitabından devam ediyorum inşallah 7 de 7 olur çok teşekkür ederim
-
Arkadaşlar geçen sene mülakata en son kaç doğruyla kalındı tam bilen var mı acaba 25 gkgy 55 alan yapan kalabildi mi acaba
-
@dust7 hocam 19 gk gy 55 alan ile 700 kusurlerdeydim geçen yıl ... belki size bir fikir verir
-
-
Adli ve İdari Taban Puanları;
İdari kaç puan ve doğru ile kazanıldı?
Adli kaç puan ve doğru ile kazanıldı?
-
Forum bu saatte bile bayağı aktif . Teşekkürler arkadaşlar
-
@naturegmbh çok tesekkurler hocam. Bu gun gidecegim insallah.
-
@esnaf61, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Arkadaşlar bu derslerin hepsini kapsayan bir soru kaynağı yok mu
Hakimim var ben gecensenede çözmüştüm. Bu senede çözüyorum. Tavsiye ederim.
-
arkadaşlar HAKİMİM kitabını tavsiye eder
misiniz, beğenen ve beğenmeyen kişi sayısı cok fazla ,karar veremedim -
@yurtlu-john sorular güzelde o kadar saçma Bi dizgisi var ki cevaplar ve sorular ayrı ayrı kitabı parçaladım mesala bu yüzden pek öğretici Bi kitap değil ama soruları güzel
-
arkadaslar merhaba ceza genel için önerebileceğiniz bi kaynak var mı ? simdiden tesekkurler
-
@yurtlu-john cozumleri arka sayfada
-
@Hayaller71 hocam bu tarih icin nasil bir calisma onerirsin?Forumda kimse maliye ve iktisat calismiyor diye yazdim cevap cikmadi
-
Ösym son 3 sınavdır kamu hukuku alanında doğrudan kanun üzerinden soru sormayı tercih etmiş. Bu yüzden kanun ağırlıklı ve destekli çalışmak daha yararlı olacaktır.
-
@paradoks89 Merhaba ben monopol ders notundan çalışıyorum. 230 sayfa, içinde her konudan sonra çıkmış sorular konmuş ve arada tablolar da var. Ben memnun kaldım.
İyi çalışmalar. -
Hukuk Öğretir sitesi var.Murat Aksel Hoca.. Anayasa-İdare-İdari Yargılama- Ceza derslerini anlattığı videolar var ve pdf şeklinde notlar.Derslerin bazıları youtube kanalında ücretsiz mevcut. Hepsi günceldir..
-
@zenginmemur hocam naçizane tavsiyem trablusgarptan 2.dünya savaşına kadar 2 kere konu anlatım kitabından okumak bu arada ben fetihnameden okuyorum.Sonrasında fetihnamenin denemesi var 15 li bunu bitirecem inş. Kültür medeniyet içinde ben konu çalışmıyorum çünkü yelpazesi geniş denemelerden öğrendiğim kadarıyla yetineceğim. Maliye iktisatta kısa kısa notlar bide 4T 80 soruda devri kpss var genel tekrar amaçlı fena değil
-
@periyan almayı planlıyorum da rica etsem resim paylaşabilir misin burada biliyor musun