29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@Marsiyal ben anlayamadım ki milletin sınavı nasıl geçti.. buraya puanını yazan çok çıkmadı. hep zor diye konuştuk sınav için. benim şahsi fikrim de geçen seneye göre zor olduğu. ama whatsapp gruplarından birinde bir kaç kişi sınavı çok kolay bulduğunu söyledi hatta son 5 yılın en kolay sınavı şeklinde bir ifade geçti. 4-6 arası sapma için hakimlik akademisi videosunda hocanın dediği gibi en iyi yapanlarla en kötü yapanlar arasında fark çok olacağı için gelir dedi. yani benim gördüğüm çok iyi yapanlar da var çok kötü yapanlar da. bir ihtimal doğru olabilir ama kafam karışık bilemiyorum tam olarak hocam
-
@kitapsever son 4 5 yilin en kolay sinavi mi
-
@kitapsever geçen seneden bile kolay bulmuş arkadaşları ayakta alkışlıyorum
-
En çok da sınırdaysan eğer, beklemek çok gerilimli oluyor. Hala içim içimi yiyor ya kaydırma yaptım mı yok işte soru kökünü sınav anının psikolojisiyle yanlış mı okudum öncüllü sorularda özellikle... Hep böyle bir vesvese var 10 gündür
-
@efe_yakup öyleymiş bilmiyorum aynı sınava girmedik galiba :))
-
@RootofAllEvil doğru sayılarınız nasıl acaba?
-
@RootofAllEvil vesveseden bende kurtulamiyorum tek degilmisim
-
@hilalss sorular yayınlanınca 22-58 diye hesaplamıştım ama işte yanlış okudum mu kaydırma yaptım mı endişesi yüzünden emin olamıyorum
-
@RootofAllEvil siz bir öncekini kazanmış mıydınız?
-
@zafereadımadım 2 alan sorusuyla kaçırdım
-
Ya arkadaş kesin biz yeni bir çağ a yeni bir döneme girdik etraf trol kaynıyor trollerden geçilmiyor doğru soru sayısı ile tahmin nedir ya...
Birde yakın eğitimde destekli sallamış 84.6 gibi saçma sapan tahminde bulunmuş
Ağzı olan konuşuyor meydanı boş bulmuş sallıyorlar biraz kaba olacak ama çok affedersiniz oha yani
İpini koparan hakimlik alanında kitap soru bankası çıkarıyor bir ara bir soru bankası almış iktisat için vallahi billahi kitaptaki tüm soru ile cevap anahtarı desen çözümü bile vallahi yanlıştı hemde feci yanlış adam resmen dalga geçmiş kitabı yazan zatla iletişime geçtim ve kusura bakmayın baskı hatası olmuş dedi ooha yani baskı hatası böyle mi olur genellikle baskı hatası diyip işi geçiştiriyor tüccarlar -
@RootofAllEvil galiba herkes aynı psikolojide. Cevaplardan emin olamama durumu başladı. Hayırlısı olsun.
-
@elitnur, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
İdare hukukunda hukuka uygunluk karinesinden yararlanma cevabı A şıkkında olan var mıydı hatırlayan var mı
Hiç hatırlayan yok mu
-
O vatsaptaki arkadaş sallıyor ben 2014 ten beri yanlızca hakimlik sınavlarına giriyorum ve ilgileniyorum bu yıl ki sınav geçen yılın babasıdır kimse meydanı boş bulup sallamasın sallayanlara buradan şöyle seslenmek istiyorum sallıyorsanız bari biraz destekli sallayında millet inansın ufak atın civcivler yesin demek istiyorum atış serbest...
-
@elitnur ben hatırlamıyorum hocam
-
@justice000 hocam guy musunuz ne işle uğraşıyorsunuz
-
@kemankeşş o soruyu kitapçıklar toplandıktan sonra A yaptım hukuka uygunluk karinesi o şıkta diye kafamda tutup Ama cevap anahtarında o şıkta olmayınca içim içimi yiyor sınırda kalmanın paniği
-
@elitnur a değildi sanki bende aynı ösym nin yayınladığı dizgide
-
@kemankeşş hocam kendi büromda avukatlık yapıyorum
-
@justice000 süper