29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
idari hakimlik 81... küsüratlı vede sapmalı olarak olacağını içimden bir ses söylüyor
-
@elitnur benim B ya da C ama A değildi ondan eminim
-
bende c şıkkı diye hatırlıyorum...
-
Geçen yıl ki mülakata kalanların adli dahil çoğunluğunda bu yıl geçen seneye göre düşüş olmuş
-
@justice000 üstad size msj attım bakabilirmisiniz?
-
Şıklar kitapçıklarda göre farklı mi dağılıyor peki yoksa sorular mı sadece
-
@elitnur şıklarda farklı hocam ona takılmayın
-
@elitnur hocam sınavdan sonra bunca yapılan evham çok normal sınav psikolojisi herkes olabilecek haller
-
@kemankeşş haftalardır aynı soruyu düşünüyorum gerçi nasip de işte insan düşünmeden edemiyor ..
-
@justice000 bende de düşüş oldu . Bi de geçen yıl Sınav anında da rahattım bu sınavda tekrar döndüğüm soru çok oldu hem de çok fazla. Biz de az üz tecrübeli değiliz yani bana Sınav zor geldi
-
@toranj hocam sınav geçen yıldan daha zordu mülakata geçen yıl kalan çok kişiden duydum canınızı sıkmayın unutmayın hiç bir şey sizden daha değerli değildir inşallah hak eden hakim yada savcı olur
-
@toranj geçen yıl netleriniz nasıldı?
-
@RootofAllEvil 22 62ydi sanırım
-
@toranj iptaller sonrası
-
@toranj hocam sıralamanız kaçtı geçen sene
-
@justice000 kriter olduğunu düşünmüyorum bunun ben ya. Benim mesela alan netim 7 arttı geçen yıla göre. Çünkü geçen yıl pek çalışmamıştım. Demem o ki benim gibi bu yıl çalışıp daha yüksek yapan kesim de baya var. Yine de umarım dediğiniz gibi düşük kapatır
-
@toranj maşallah baya iyiymiş hocam bu yıl kaç net bekliyorsunuz
-
@elitnur hocam benim kitapçıkta d şıkkıydı o cevap. kitapçıktan kitapçığa fark ediyor. sizdeki durumun aynısı bende de var, baktığım soruların cevaplarından şüphelenmeye başladım sınırda olduğum için. kitapçıktaki cevabınız doğrudur büyük ihtimalle, şıkkı hatırlamamışsınızdır tam olarak.
-
@ahmetozcelik35 inşallah öyledir hocam, bu kuşku çok kötü . Nasip olmayacak ise sınırdan da döner sınırdan da kazanırız ama işte o iç kemirmesi bitmeyecek. Sağolun
-
@elitnur hocam hakkıyla çalışıp emek veren herkeste olur her şey olacağına varır nasip kısmet