29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Gky: 26
Ortak: 27
İdari: 27 ( 28 hesaplamistim, uzlaşma sorusu nedeniyle 27 geldi)
Sıralama: 248 -
gky 21
ortak 31
idari 28 (uzlaşma yüzünden 1 eksik geldi)
85,2 sıralama 187
emek veren herkes için hayırlı uğurlu olsun darısı mülakat sonuçlarımıza -
@RootofAllEvil ben listede 70.sıradaydım hocam. uzlaşma sorusunun cevabı değiştiği için 0,15 gibi bir puanla liste dışı kaldım.
-
@paretowilfredo Teşekkürler hocam beni de bu iletiyi görmek mutlu etti Darısı diğer emek veren arladaşlarımıza inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@geliruzmani2013, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@sikilaccisamatha 20 29 27 benimde
Puan ve siralama kac?
-
@mucizeleryolda ismail sen misin?
-
Verginin canına okuyacağımı geçen yılki başlıkta söylemiştim. Cevap anahtarı değişmese 14/14 olacaktı ama olsun. 25-61 ile ilk 50'deyim
-
@Hanibalbarca yok hocam ben hocanın whatsapp grubundayım
-
@mucizeleryolda iyi o arkadaşta benim onun için yazdım belirttiğiniz ️
-
@mucizeleryolda ısrarla o gruptada belirttim o soru çok net hatalı ki hoca dayanaklarını grupta paylaştı zaten tekrar dilekçe hazırlamasını rica ettim inşallah oda hazırlanacak
-
Ben bir iki kelam istiyorum. 2 yıldır bu sınava giriyorum. Son 2 3 senedir bu sınavın kalitesi rezalet kazanan arkadaşların başarısına gölge düşürmek gibi bir niyetim yok yanlış anlaşılmasın. Ama kanundan kopyala yapıştır mantığıyla hazırlanan sorularla hakim savcı alınmasını doğru bulmuyorum. Ezber mantığı ve şansın ön planda olduğu bir sınav bana göre kabul edilemez. Aynı zamanda tarih matematik gibi derslerin hakimlik sınavında yeri olmadığını düşünüyorum. Bu ülkede sınavların adil ve mantık kuralları içerisinde yapıldığına inanmıyorum zaten ama hakimlik savcılık gibi devletin temelini oluşturan bir meslek grubunun sınavının bu kadar kalitesiz olmasını içim almıyor. Adam soru hazırlamış kanun değişmiş bakmaya gerek bile duymamış ya direkt kopyalayıp yapıştırmış rezalete bak sonuçlar açıklanırken cevabı değiştiriyor ve o soruyu sırf faka basmamak için değiştirdi bence ösym her ne kadar kanun değişsede o sorunun cevabı değişecek bir cevap değildi. Soruları hazırlayan ekip şu forumdaki çoğu insandan daha bilgisiz daha kalitesiz buna eminim. Mülakatıda geçecek arkadaşlar olacak aramızdan. Umarım iyi yerlere gelirler ve bu saçma sistemi değiştirmek için çaba gösterirler katkıda bulunurlar. Tekrardan kazanan herkesi tebrik ediyorum. Yolunuz açık olsun.
-
@sikilaccisamatha 82.7 sıralama 402 ve uzlaşma sorusundan bende kaybettim facede bir çocuğun neleri benim netlerim ile ayni yalnız idari yargı testi benden bir net düşük ve sıralaması 618 yani bir soru ile aramızda 216 kişi var uzlaşmaya dava acicam ve açacak arkadaşlar ile bir konuşmamız lazim
-
@geliruzmani2013 bugun dilekçe elimize geçer size de atarım uzlaşma net hatalıdır önceki yorumlara cevap vermedim çünkü ösymnin ilk cevabı doğruydu
-
@Hanibalbarca ben üstadlarima danisicam bugün uzlaşmaya giriyorlar çünkü ama soru ilk haline dönecek çünkü yeni düzenlemeye göre bile yanlış bir ifade
-
@bcbc3434 iyuk 20/B - 2. Millî Eğitim Bakanlığı ile Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan merkezî ve ortak sınavlar, bu sınavlara ilişkin iş ve işlemler ile sınav sonuçları hakkında açılan davalarda verilen yürütmenin durdurulması ve iptal kararları, söz konusu sınava katılan kişilerin lehine sonuç doğuracak şekilde uygulanır.
Herhangi bi soru iptalinde kazanan arkadaslarin haklarinda bir degisiklik olmaz. Hakimlik sinavi merkezi ve ortak bir sinav olarak sayilmaz diye danistayin bir dairesinin kararini atarak moralinizi bozmaya calisanlara cevap olarak da danistay iddk’nin 14.04.2016 tarih E:2016/1348 K: 2016/ 1557 sayili kararini gosterebilirsiniz. Iciniz rahat olsun, iptaller lehe uygulanir.
-
@Hanibalbarca haberleşebilir miyiz ben de bu soruya dava açmayı düşünüyorum.
-
@mrvdgngnc varsa beni de haberdar eder misiniz
-
@geliruzmani2013, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@sikilaccisamatha 82.7 sıralama 402 ve uzlaşma sorusundan bende kaybettim facede bir çocuğun neleri benim netlerim ile ayni yalnız idari yargı testi benden bir net düşük ve sıralaması 618 yani bir soru ile aramızda 216 kişi var uzlaşmaya dava acicam ve açacak arkadaşlar ile bir konuşmamız lazim
Bu konuda konusabiliriz bende ham puan olarak 300. Kisinin netleriyle kiyasladigimda 0.375 ham puan ile liste dışı kaldım
-
Tarhiyat öncesi uzlasma yonetmeligi md 17 de : mukellefler bu yonetmelik uyarınca, üzerinde uzlaşılan ceza hakkında kanunun 376 maddesi hükümlerinin kendilerine uygulanmasını talep edemezler
-
Hakimlik sınavlarını hazırlayan komisyonun acilen değiştirilmesi gerekiyor ve şu standart sapma işine de bir düzen gelmeli. Güya adı standart ama hangi sene olursa olsun hiçbir standardını göremedik sapma olayının. Geçen sene max 2-3 puan gelirken bu sene 7-8 puan gelmesi çok absürd durum.
Soruların kalitesine gelince; tek kelime re-za-let rezalet! Kaliteli soru zor olan değildir ama kaç tane büyükşehir belediyesi var sorusu nedir Allah aşkına? Onlarca örnekten yalnız birisi