29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@ücüncütekil 81 net diyordun kaç net geldi
-
@RootofAllEvil kesinlikle şu durumda kim hak kazandiysa onların hakkının korunması taraftariyim diğer türlüsü adaletsiz olur
-
standart sapmadan dolayı puanlar biraz yüksek görünüyor ama doğru sayısı olarak 78-79 civarı kapatmış sanırım çok şükür. kaymakamlık gibi olmadığına çok mutluyum çünkü gerçekten korkuyordum
-
Listede kaça kadar geldi acaba şuda var listede yüksek görünmesine rağmen olmayanda var çünkü ilk baktığımız gibi olmuyor
-
@sikilaccisamatha 20 29 27 benimde
-
82, 38 puan kaçla kapattı acaba. kontenjan nedeniyle mülakata hak kazanamadınız yazıyor
-
@geliruzmani2013 katılıyorum kesinlikle talep yok
-
@emekty idari yargi 83.6 mis
-
Sertkan hoca inatla uzlaşma sorusunu savunuyor...
-
- kişinin netleri kaçmış?
-
-
-
@geliruzmani2013 birde bu uzlasmada cezada indirim olayı 05.12.2019 da kanunda yapılan değisiklikle geldi...yani sinavdan 25 gün önce. Ayni tarihli ayni sayili kanunla izaha davet suresi de 15 gunden 30 gune cikti..o zaman o sorunun da cevabı degismeli. Ama siklarda 30 gun yoktu...ayrica osym sinav sorularinin hazirlama sureci cok onceden basliyor...yani soru hazirlanirken daha uzlasmada cezada indirim yoktu..osym nin ilk acikladigi cevapta bunu dogruluyor...diye dusunuyorum
-
@Godot teşekkürler
-
Kazanan arkadaslarımı tebrık ederım benım 78 ıle olmadı.İcra müdürlüğü ıle ıdare edecegım artık bu yıl onun mulakatı vs..Arkadaslar sınav sonucu heyecanınızı atınca lütfen kazanan arkadaslarımızdan tavsıye beklıyorum.Ben ıcra mudurlugunde sadece kanun okuyup soru cozdum 3 haftada rahat rahat kazandım.Hakımlık ıcın de 11 ay boyunca sureklı kanun okuyup hatta tum kanunları ezberleyıp son ay acıklamalı soru cozmeyı soruların cevaplarını tekrar gıbı calısmayı dusunuyorum sızce bu sekılde olur mu???yok olmaz dersenız sınavda bu yıl ıse yarayan yardımcı kaynaklar konu anlatım yada soru kıtapları nelerdı yardımcı olursanız cok sevınırım ıcra mulaaktını atlatp hemen calısmaya baslayacagım..Tekrar hayırlıolsun herkese .
-
@pijamalıhakim eslem ismail bayer tam tersini söylemiş hocam gruptan birine o da ilk cevabın doğru olduğunu düşünüyormuş bir itiraz dilekçesi hazırlayacakmış açıklamalı
-
@mucizeleryolda inşallah bu soru ilk cevabına döner yoksa benim gibi bu sorudan listeye giremeyen arkadaşlar var
-
@kmlyz izaha davetin 30 güne çıkması 01.01.2020 den itibaren yürürlüğe girdi
-
@RootofAllEvil evet simdi baktım orayı kacırmisim....ancak ben yine de sorunun eski kanuna gore hazirlandigini dusunuyorum...hatta osym belli bir sure icerisindeki degisiklikleri soramiyordu bu sebeple eskiden...ancak bu hukum simdi devam ediyormu bilmiyorum
-
Vergide bu kadar tartışmalı mevzuat güncellemesi soracakları yerde sorsana kardeşim tebliğ ile ilgili hükümlerden, fatura sevk irsaliyesi vb gibi vesikalardan.. Hayır yani illa nerde alakasız başlıklar var onu buluyorlar