29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Cevap kağıdınıza nereden bakıyorsunuz?
-
@RootofAllEvil uzlaşma yapıldıktan sonra indr talebinde bulunulamaz yalnızca ulaşılan tutarın yüzde 75ini oderse yüzde 25 i indirilir diyor kanun onun için talepte bulunmasına gerek yok sorunun cevabı yalnız 3 ÖSYM duzelticektir bunu dava yoluyla
-
@ahmetozcelik35 sıralaması kaç acaba
-
@geliruzmani2013 düzeltmeli de hocam, o soru yüzünden liste dışı kaldım. o soru nasıl 2 ve 3 olabiliyor?
-
@Dumspirospero ais'ten bakabiliyorsunuz hocam.
-
@kamucu06 Geçen sene benim de öyleydi hocam. Göz göre göre bildiğim 3 soruyu yanlış yapmıştım. Bazı şeyler ya vaktini bekliyor , ya da olmuyor.insallah eğer ki çok istiyorsanız ve nasibizde varsa bir gün sizi bulur. Yeter ki pes etmeyin .
-
@ahmetozcelik35 kesinlikle arkadaşım ÖSYM itiraz üzerine alelacele acele bir karar vermiş belliki
-
@geliruzmani2013 hayır uzlaşma sağlandıktan sonra indirim talebi yapılabilir.com neyse artık olan olmuş büyük ihtimal açılan dava kabul edilir ve aday lehine karar çıkar
Lakin şu durumda mülakata hak kazanmış olanların durumu da korunur -
Bana Yaklasık 6 puan Ss gelmiş
-
Adli grubu var mı arkadaşlar?
-
@Dumspirospero yes. 82,47 ile 2415 siralama
-
@ahmetozcelik35 bu konu mağduru olanlar olarak bir araya gelebilsek keşke
-
Bana 7 puan sapma gelmiş.
-
@ücüncütekil sizin oldu mu hocam
-
21/27/29 ile 82.1 puan siralama 472 ama uzlasma sorusundan dolayi listeye giremediğimi düşünüyorum
-
@sikilaccisamatha, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
21/27/29 ile 82.1 puan siralama 472 ama uzlasma sorusundan dolayi listeye giremediğimi düşünüyorum
20/27/29
-
@elitnur yaş geçiyor be hocam anladım ki bu sınav bana nasip değil her sınavda bunu yaşıyorum olmuyor bir şeyler
-
@RootofAllEvil maalesef hocam
-
@mucizeleryolda çok iyi olur hocam, birlik olunca avantaj olur.
-
Dediğim gibi oldu alan ağırlıklı 78 net kazandı puana aldanmayın sınav düşük kapattı aslında herkese yüksek sapma gelmiş sadece. Benim olmadı çok bariz kolay soruları yanlış nasıl yaptım bilmiyorum. Seneye hazırlanacak arkadaşlara tavsiyem kanun okumadan sınava girmemeleri hatta direkt kanundan çalışmaları ve genel kültür kısmını boşlamamaları.