29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@RootofAllEvil teşekkür ederim ben de sizi tebrik ederim sapmadan 4 puan gelmiş sanırım bana çok şaşkınım
-
@elitnur bana sapmadan 5.7 puan gelmiş 83.94
-
@Hayaller71 en çok duyduğum bu, maşallah
-
@Hayaller71 sıralama kaç sizin hocam
-
@idarihakimmm ben edeceğim hocam, benim 1 soru ile kaçtı ve sebebi de uzlaşma sorusu.
-
@marshallgil Teşekkür ederim hocam ben de sizi tebrik ederim. Darısı emek verip kazanamayan diğer arkadaşlarımızın başına.
-
@elitnur sağolun hocam sizede hayırlı olsun
-
@hebenneka mesela 40 hukkukçu kazandı diyelim geriye kalan 60 kişiyi iibf den mi alıyolar ama bu seferde kontenjan olayı var nasıl oluyo acaba o zaaman?
-
Çok şükür benimde oldu sıralama 57 puan 88.3
-
Arkadaşlar herkese hayırlı olsun. İdari kaçla kapattı ?
-
Allaha şükür oldu, 23-32-25/84,99 puan/197 sıralama
-
@bcbc3434 40 hukukçunun tamamına yakınını alırlar geri kalan iibfden de en fazla 20 kişi olacak şekilde alırlar kontenjanı doldurmazlar
-
-
@bcbc3434 hayır yuzde 20 en fazla iibfli. Yuz kadronun maksimum 20si ibfli geri kalan 80 hukukçu . Tabi 100 kişiyi doldurursalar.
-
@çalışma-uzmanı tebrikler geçen yıl kazandık bu sene olmadı nasip 83.47 de kaldık yanlız 79 doğru tahmini yapmıştım hatta 78 doğruya düştü alan ağırlıklı puanın ss yüksek gelmesi yapma oranı düştüğünden dolayı geldi kazanan arkadaşları tebrik ediyorum ve yarın inşallah 0.2 ile kaybettim hiç itiraz etmedim şuana kadar beni yakan uzlaşma sorusuna iptal içün başvuracağım herkesin hakkında hayırlısı olsun
-
@hebenneka kazanan 80 hukukçu çıkmazsa kontenjanı doldurmazlar o zaman
-
Arkadaşlar benim de 82,6 ile olmadı yani uzlaşma sorusu sonradan değişmeseydi bir alan neti puanı ekleyerek içerdeymişim meğer demek doğru olur mu yoksa dümdüz bir alan neti eklemeye rağmen girememem de mümkün olur muydu bu konuda net bilgiye sahip olan var mı? Bir de tabi dava konusu ile ilgili bilgi sahibi olan varsa onları da duymak isterim kazanan herkese de hayırlı uğurlu olsun
-
Sapmadan 5.86 gelmiş ama olmadı
-
Sapma tahminleri tutmuş 4-6 civarı gelir diyorlardı
-
Kazanan tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Görüyorum ki bazı şeyler gerçekten nasip. Cevap kağıdıma baktığımda bariz kolay olan şıkkı yanlış işaretlemişim bilmediğimden değil de sınav psikolojisimi yoksa başka bir şey mi anlamadım ama olmayacağı varmış eğer ki öle olmasaydı şu an içerideydim ama benim nasibim değilmiş. Allah herkesin gönlüne göre versin şimdiden mülakatlarda da başarılar