2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@aroma 91.73 puanla sıralama 43
-
@İşzizgüçsüz sıralama uçmuş 2018 91.35 p23 185 sıralama gelmişti !
-
@aroma hocam çok puanlı olduğu için sıralamanın önemi yok sanırım pareto bununla ilgili bi yazı paylaşmıştı yanlışım varsa düzeltin.
-
@Marsiyal aynen puan önemli hocam ben 2019 un siralamasini merak ettim o sebeple
-
@aroma 91.95 ile 39 benim de
-
@nairu kgm,sgk şartları göre daha iyi kurumdur. sgk kazanan buna da başvurur.bide ingilizce yok ilan da geçen seneye göre bence 1 veya 2 puan yükselir.
-
Muhasebe ile alakalı bir kurum olmasına rağmen korkulacak bir muhasebesi yok arkadaşlar çekinceniz olmasın ben yansıtma ve dönem sonu işlemlerini yapmadım ona rağmen 76 aldım bol bol yazarak ve yansıtma işlemlerini yaparak çalışmanız yeterli olur diğer dersler için de zorlanılacak tek şey testte görsen tak diye yapacağın soruyu kağıda dökerken zorlanılması SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI ekim in ilk haftasına kadar açıklanırsa ben 94 ile başvurmayacağım b3nim gibi çok kişi de vardır emin olun 90 a yakın olan kim varsa başvursun şimdiden herkese başarılar
-
@UrsaBiVursa iyi almissiniz hocam ben hesap kodlariyla yazdim kesin mizanda sıkınti vardi onu duzelltrken zaman kalmadi sadece toplamini yazamadim gerisi tamdi diger sorularida yaptim ama bi sıkınti vardi heralde benim goremedigim 75 vermisler
-
@UrsaBiVursa mülakata kalamadiniz mi 76 ile
-
@adalet geçen sene girdiniz mi sınav hakkında bilgi alabilir miyiz acaba ne çıktı neye çalışmalıyız
-
Girdim kardeşim, geçen senenin başlığında sorular var bakabilirsin tavsiye isterdende iyi pratik yap monografi sorularında diger derslerde genel tanımlamalar çıkıyor, en azından geçen sene öyledi değişçegini pek sanmam.
-
@RqzeeT, içinde söyledi: 2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
@UrsaBiVursa mülakata kalamadiniz mi 76 ile
Hocam kazanamadım çünkü ingilizcem berbattı ve Türkçe den ingilizceye ve ingilizceden Türkçe ye çeviri vardı
-
@dnd benim de aşağı yukarı öyleydi hocam hesap kodları yevmiye kayıtları tam fakat mizanalar, yansımalar ve dönem sonu kayıtları sıkıntılıydı hatta kar zarar hesabı hariç yapmadım bile dönem sonu kayıtlarını
-
@UrsaBiVursa sorular seçmeli miydi ?
-
@aroma Hatırlıyorum dersem yalan olur çünkü baya bi klasik sınava girdim net olarak sadece rekabet kurumunu hatırlıyorum orada seçmeliydi ama diğerleri değildi sanırım
-
@UrsaBiVursa anladım hocam sağolun
-
@UrsaBiVursa ben kesin mizan toplami ve kasa bank vb nin ters kayitla kapanisinda eksik olabilir kontrol etme sansim olmadi orayi onun haricinde her sey tutmustu bence ama nasip degilmis demekki
-
@dnd valla 2 senedir nasip diye diye bi hal oldum : )
-
Yarın çalışmaya başlayacağım ama ucu ucuna yine bu sınavı kaçıracakmışım gibi hissediyorum.
-
@UrsaBiVursa al bendenden de o kadar