2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Geçen yıl 4 oturum 2 güne mi bölündü acaba? 7-8 aralık yazilmış acaba iki güne mi dağıtılacak net değil .
-
@aroma, içinde söyledi: 2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
Geçen yıl 4 oturum 2 güne mi bölündü acaba? 7-8 aralık yazilmış acaba iki güne mi dağıtılacak net değil .
Sabah ve ogleden sonra 1 er oturum olmak uzere 2 gun 4 oturum hocam
-
@Müfettiş-Gadget bu kötü ya Bddk bir güne halletmisti 4 oturumu sabah ve öğleden sonra olacak şekilde .
-
Dostlar bu kurum gecen yil 8 kisilik ilanda sinava 180 kisiyi cagirmis ama 1 kisiyi almis diyolar. Aslı astari nedir bunun ? Böyle mi oldu gecen yil ?
-
@Baelish Geçen yıl sınava başvuranların çoğu gelmedi,100 kişi kadardık,muhasebede ben ve bir iki kişi hariç sınıfın çoğu dondu kaldı,görevliler siz bildiğinizi yapın biz puan vereceğiz her şeye dediler,ing zordu bende onu yapamadım,180 kişi sınava çağrılmıştı 100 ü gelmiş,mülakata 10 kişi kalmış ama içlerinde sayıştaya yerleşenler vardı belki onlar feragat etmiştir,kurumun listesinde genel bölümünden bi kişinin adı var.166. sıradaki kişi kazandı
-
Sınava girmeyecekler başvurmasa keşke
-
@Marsiyal başvurun hocam, hem cagiralacak kisi sayisi artmis hem de 2019da kpssye giren kisi sayısında azalma var. Gelebilir yani
-
@Tükendikagrubu Bence zor dostum. Puan türü çok ve erken alımlardan oldu. Yine de deneyin tabi ki. Bir şey kaybetmezsiniz
-
@İşzizgüçsüz Ben yds olarak algılayarak yanıtladım dostum soruyu, doğrudur sınavında vardı. Teşekkür ederim ikazınız için
-
İstatistikten basvurcak olan var mı? sınavda neler çıkar diye arastirirken gördüm ki gecen sene iibf li arkadaslar sinavdan cikinca forumda güzel bi bilgi paylasimi yapmislar.keske biz istatistikcilerde de böyle bisey olsa...
-
Sınava 10 gün kala kacla kapatacağı belli olursa ne ara ders çalışacağız
-
98le yerimizi alalım
-
Bir önceki olan şubatta gelmiş ve süreci ağustosta sonlandirmislar baktığım kadarıyla 1 kişi alındığını yazılıyor acaba doğru bilgi mi ve ağustos sonrası hemen olanın verilmesi buna şüphe uyandırdı
-
@aroma, içinde söyledi: 2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
Bir önceki olan şubatta gelmiş ve süreci ağustosta sonlandirmislar baktığım kadarıyla 1 kişi alındığını yazılıyor acaba doğru bilgi mi ve ağustos sonrası hemen olanın verilmesi buna şüphe uyandırdı
Olan=ilan olacaktı klavye azizligi
-
@guymağduru hocam ders çalışmak için listeyi bekleme zaten şimdiden başla kpss a konuları konular.
-
@genclerbirlikli 89.3 gelip gelmeyecegi belirsiz klasik olduğu için özel bir çalışma gerekli hocam
-
@guymağduru iyi ya işte diğer kurum sınavlarına erken hazırlık olur, çalışmaktan zarar gelmez
Klasik yapan da epey kurum var ayrıca.
-
@paretowilfredo başlayalım klasık usulde calısmaya ama dediğiniz gibi cok puan türü var ve ılk gelen ılanlardan. Yine de calısmak birşey kaybettirmez, Mesajlarınıza bakabilir mısınız üstad müsait zamanınızda, teşekkürler.
-
Geçen seneki taban puanları yorumlamak bu sene özelinde biraz anlamsız kalıyor. Geçen seneyle bu sene aşağı yönlü 1 puan oynar. Artı olarak 40 kişi daha girecek. Böyle 89.1 ile kapayacak bir ilan gibi duruyor. 89 üstü düşünmeden ders çalışmaya başlamalı bence.
-
Arkadaşlar bir de kurumun 3-4 ay süren denetimleri varmış . Bunu da göz önünde bulunduralım