2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Vakıflar genel müdürlüğünün aynı gün müfettişlik sınavı olduğu için buraya başvuran arkadaşlar var ise yazılı bir şekilde feragat etmeleri rica olunur. Ama her zaman olduğu gibi bu kadar hassas davranılacağini tahmin etmiyorum. Nede olsa var puanım başvururum mantığıyla hareket eden bir sürü olaya şahit olduk. Artık herkesin vicdanına kalmış.
-
@bohemian bir arkadaşım önerisi ile monopol maliye aldım ilk konular her kitapta aynı çokta ilerlemedim ama arkadaşım beğenmişti
-
@kalendermeşreb sen onu bide @Hayaller71 e sor
-
@kalendermeşreb hahaha geçmiş olsun kardeşim
-
monografi için kitap önerebilecek var mı arkadaşlar ?
-
@IS-LM ben İlhan kılıçtan basmıştım. Ama Ferhat yıldızın anlatımı daha iyi diyen oldu.
Mantığını anladın mı İlhan kılıçta olabilir -
Ferhat yıldızın muhasebesi mi ayrı monografi soruları var onu mu kastediyorsunuz
-
Ilhan hocanin monografisi cok iyi
-
@oliviadunham evet
-
@Hayaller71 Haha eyvallah ne zaman kader yüzümüze güldü ki
-
Başvuru sonrasında görüntüleniyor mu ? Başarılı yazısından ibaret oldu
-
@kalendermeşreb yinede şükür bro
-
Spk 83 küsürle kapamış. Bu ilan 87-88 leri görebilir mi acaba?
-
@guymağduru hocam sınavda muhasebe oturumunda monografi mi soruluyor? Yoksa monografi çalışmak klasik sınava faydalı olduğu için mi monografi çalışıyorsunuz?
-
@scofieldmustafa monografi var hocam
-
@IS-LM eyvallah hocam. Ferhat Yıldız dersime girdi kpss de onun kitaplarından çalıştım ama hangi kitabı almayı düşünüyorsun
-
Elinde iktisat özet notu olan var mı..istatistiktn gircem ve biz iktisat görmuyoruz olaki belirgin bişey çıkarsa yapmış olayım
-
@scofieldmustafa ben vmy için daha önce çalışmıştım monografi ye bu yıl çalışmadım daha.
Geçen yıl sınava girmedim monografi tarzında sorulmuş galiab -
Arkadaşlar olaki 88 e düştü diyelim muhasebe monografisi için kaynakları tecrübeli bir arkadaş yazabilir mi
-
@kemankeşş vmy için ferhat yıldızın monografi kitabını almıştım sınav iptal edlince Bddk için kullandım iyi bir kaynak .Kurumların çıkmış sorularını da içeriyor