2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@hayırlısı035 başvuru tamamlandıktan sonra başvuru kodu verilmişti saklayınız uyarısıyla ben de ekran görüntüsünü aldım hatta
-
@hayırlısı035 bende de kod geldi ben de ss aldım. Şimdi sizin için denedim başvuru güncellemeyi ama zaten yaptınız uyarısı bana da geldi . Bence size de kod gelmişti ama dikkat etmeden sayfayı mı kapattınız acaba ? İsterseniz yarın bi kurumu arayıp sorun emin olun daha vakit varken .
-
@fatos_ tamam teşekkür ederim
-
@hayırlısı035 Hocam ben de aynı durumdayım. Bilgi aldıktan sonra buraya yazabilir misiniz size zahmet.
-
@fatos_ kodu bende alamadim. Kurumu aradim kod onemli mi diye. Kod degisiklik yapmak isterseniz diye gerekiyormus.
-
@ynsss4 neden olduğunu bilmiyorum ama değişiklikte yapılmıyor zaten . Sorun yoksa sorun yok
-
@fatos_ aradim O ara musait degildim alamadim kodu.
Dahilidekiler kodun sadece degisiklikte ise yaradigini sorun olmayacagini soylediler. Yani kodu almadim bi sorun olmaz dediler. İci rahat etmeyen varsa yarin arasin aksi durumda yazsin buraya -
Strateji ve butceye basvuracak 90 ve uzeri arkadaslar kgkdan dilekceyle feragat etse en azindan bu ilandan bi kac kisi daha yaralanir
-
@köymen10 umarım duyarlı olnur ama sanmıyorum
-
Kgkdan vazgeçilecek bir kurum mu bilemedim bizim bölümden de 2 kişi aliyorlarmis
-
@guymağduru 1 kişi 1 kişidir hocam. Baskasinin hayatini da degistirebilir. Umarim şu sartlarda gerekli duyarliligi gosterirler.
-
@hanniball YDS olan biri için güzel bir fırsat
-
Pazar gunku oturumun ogleden sonra yapilma ihitimali olabilir mi acaba?
-
@HarunB hocam aradım.başvurum gözüyormuş.sıkıntı yokmuş.
-
@ynsss4 evet bana da öyle dediler.
-
@hayırlısı035, içinde söyledi: 2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
@HarunB hocam aradım.başvurum gözüyormuş.sıkıntı yokmuş.
Teşekkür ederim hocam.
-
Başvurular bittiğine göre kacla başvurduğumuzu yazalım. P22 89.03
-
@guymağduru p17 88.01
-
92kusur tam hatirlamiyorum
-
P17 88.9