2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Monografi hakkında hic bilginiz yoksa Ercan beyazitlidan başlayın sonra ferhat hoca veya ilhan kılıcı tercih edin
-
@scofieldmustafa suan cogunluk ferhat yildiz diyor ben tam bir bilgi sahibi degilim.
-
@IS-LM sorular çıkmış olduğundan açıklama önemli bu durumda hangisi yakın bulursanız artık hocam.
-
Kacla kapatacak acaba ?
-
İl göç de var hakimlik de var hepsine başvurcam başvurdum sıkıştım iyicene
-
@aroma vakifa girenler basvurmazsa bir paun daha düşebilir aslında
-
@guymağduru umarım düşer hocam
-
başvuru sonunda sadece bir numara verdi arkadaşlar sıkıntı yok dimi
-
Liste ne zaman açıklanıyor
-
@kemankeşş geçen yılı baz alırsak önümüzdeki haftaiçi açıklanır
-
@hanniball yok galiba benim de öyle
-
Ekonometri ve istatistik için neye bakılmalı ya da kaynak önerisi olan ?
-
@aroma istatistik icin nuri çelik 'in kitabı var hocam ben o kitaptan çalışmıştım. Basarili sizde ona bakabilirsiniz, universite de hocamdi kendisi , kolay anlaşılır bir kitap. Ekonometri için bir bilgim yok malesef.
-
Gecmis senelerin istatistik soruları hakkında bir bilgisi olan var mı acaba ? Nette bulamadım
-
@hks999 neye ağırlık verilmeli ki iktisatci olunca baya uzağım konulara
-
@aroma ben sizin gireceğiniz sınav konularında görmedim hocam istatistik ile ilgili bir bölüm tekrar bakayim
-
ARKADAŞLAR BEN BAŞVRURKEN NUMARA GÖZÜKMEDİ.BAŞVURU TAMAMLA DEDİM.BİR ŞEY OLMADI.İKİNCİ KEZ BAŞVURU TAMAMLA DEDİM DE ''DAHA ÖNCE BAŞVURUNUZ YAPILDI''ÇIKTI.GMAİL KONTROL ETTİM.MESAJ GELMEDİ.NE YAPMAM GEREKİYOR???
LÜTFEN YARDIMCI OLUN. -
@hayırlısı035 banada mesaj gelmedi.ama.basvuru numaram var ??
-
@hayırlısı035 mesaj gelmiyor zaten . En son başvurunuz başarıyla tamamlanmıştır başvuru kodunuzu saklayınız yazıyor bir de kod yazıyor altında
-
@fatos_ BENDE BAŞVURU KODU GÖZÜKMEDİ.TEKRAR BAŞVURU YAPIYIM DEDİM.ŞU YAZI GÖZÜKTÜ:''Daha önce başvuru yaptığınız için tekrar yapamazsınız.''