2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Sınav yerini gören oldu mu ters bir yerde değildir inşallah
-
Arkadaşlar ilk kez monografi sorulan bir sınava gireceğim . Güzel bir çalışma yaptığıma inanıyorum ama dönem içi işlemler zor geliyor mu acaba ? Yoksa genelde sürekli yapılan işlemler mi ? Zaten 12 madde falan oluyormus bir de kullanılacak hesaplar göz önünde olmayan hesaplar olursa tutturmak çok zor olmaz mı ? Tecrübeli arkadaşlar ne düşünüyorsunuz ?
-
@ankara0648 oecd binası değil miydi ? Guy için girdiğimiz yer yani
-
@aroma açıkcası bilmiyorum yarın gidip Bi bakcam
-
İktisat da büyüme kalkınma var mı ilanda yazmıyor ama solow domar çıkma ihtimali nedir arkadaşlar
-
Arkadaşlar aranızda Vakıflar sınavına girmeyip kgk sınavına girmeyi tercih edecek olan var mi ?
-
@enjoythesilence ingilizcem olmadığından kgk ya gireceğim
-
Casio fx serisi üniversitelerde kullanılan hesap makinesini alırlar mı arkadaşlar?
-
@abcdefg hocam ben de hiç emin değilim yarın yanınızda getirin isterseniz teyit etsinler emin olun . Zaten işimize yarayacak olan ders muhasebe
-
@wollstonecraft eyvallah hocam getircem bakalım
-
@abcdefg bende e ondan var hocam yarın göstermeyi düşünüyorum
-
Hesap makinesi olmayan arkadaşlara verdiler geçen sene tabi yarın sormakta fayda var yine de
-
Kalem silgi kendımız mı getırıyoruz ve gecen sene arkadaslar verılen hesap makınelerı fx miydi
-
Arkadaşlar geçen sene sınava girenler; sınav saati uzun geldi lavabo ihtiyaç vs nasıl oldu acaba çıkış yasağı kaçta kalkıyor
-
Sınav yeri guy için girdiğimiz yer değil mi arkadaslar şu ankarayi bi öğrenemedi m !
-
Arkadaşlar ulaşım şeklini bilen biri yardımcı olabilir mi. Kızılaydan aştiden falan
-
@kuruhasan ben de sabah ineceğim asti ye kardeşim Metro ile Maltepe durağında indikten sonra yakınlarından 297-7 nolu otobüs yakınında bırakıyormuş Çaldıran sokak durağında, ben de sabah bulmaya çalışacağım
-
@modigliani-0 teşekkürler hocam
-
Yenimahalle metro durağında inebilirsiniz oradan asagı anayola doğru biraz yürüyünce bina gözükecektir. Navigasyon kullanırsanız rahatlıkla ulaşırsınız.
-
Kızılay-Yenimahalle Metro-Demet Metro durağında inip 242 ile Aktarma yapabilirsiniz ben öyle geliyorum fakat böyle yapacaksanız en geç 8 de kızılay da olun zira 242 yarım saatte bir geliyor 8.00 8.30 9.00 bir de 297 varmış ama o kızılaydan nereden kalkıyor bilmiyorum sınav ortamı rahat telefon sigara cüzdan para anahtar vs elzem şeyler serbest tabi sınavda kapalı olacak telefon sınav yerinin hemen dibinde market var onun yanında da cafe var ki uarım bir çoğumuz orada birbirimizi süzüyor olacağız umarım hakedenler kazanır herkese başarılar dilerim