2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Arkadaslar en son alimda aciklama ne kadar sürmüş bilen var mi
-
@maliyaz69 3 ay sonra
-
Arkadaşlar geçmiş olsun. Rica etsem bugünkü hukuk sınavından aklınızda kalan soruları paylaşabilir misiniz?
-
@mulkiyeli_93 haksız fiil, adi şirket, yürütmenin durdurulması bir de pratik vardı . Genel anlamıyla kolaydı hukuk .
-
@wollstonecraft 94.000 tl zarar çıktı.
İşletme resmen zararına çalışıyor. Geçmiş yıl zararları da vardı. Sermaye erimesi olup sonrasında kapatın bari diyecekler -
@baybilgilisss ben de öyle buldum ama bi grup arkadaş tartışırken kar diye tartışıyorlardı rakamlarla falan . Emin olamadım neyse artık kara zarara kalmadı zaten benim iş kazanacaklara hayırlı olsun
-
@wollstonecraft teşekkürler
-
Siniflardaki doluluk oranı nasıldı sınava katılım bizim sınıfta 7 kişi yoktu !
-
İplik sorusunu kaç buldunuz
-
@brkyskr 37 bin küsur
-
@modigliani-0 emin misin yaptıgından, bende 33750 buldum ama emin degilim
-
@brkyskr
33750 +1 -
Tam bir uzman yardımcılığı sınavıydı. 4 oturumda da sorulan sorular bildiklerini, şekilden ve örnek olaydan anladıklarını yorumlayarak neden-sonuca yönelik harmanlaman üzerine kuruluydu. Klasik sınav mantığına güzel bir emsaldi. İktisat ve muhasebe alışılmış kpss öğretisinden farklı ikişer sorusuyla belirleyici olabilir. İktisatta CDS risk primleri tanımı, benzer gelişmekte ülkelere kıyası ve eylül 2019 verileriyle güncel, gündem sorusuydu. Katılım sayısı sanki 150yi geçti. Bu tip sınavlara nazaran iyi bir yüzde denilebilir.
-
Soruları hatırlayanlar paylaşsa arkadaşlar aslında sonraki sınavlar için derlenirdi iyi olurdu
-
Monografi kaç puandı arkadaşlar
-
@skrbrdr 33750 benim de
-
Hukuk
Haksiz fiilin unsurları nelerdir? Ceza kanunlarında haksiz fiilin yaptırımı duzenlebmisken neden borçlar hukukunda da düzenlenmiştir?
Adi sirketin unsurlari nelerdir? Adi şirket neden borçlar hukukunda düzenlenmiştir?
Yürütmenin durdurulması ne demektir? Yürütmenin durdurması müessesi neden gereklidir?
Borçlar hukuku ile ilgili bir basit pratik. -
Önceki alımda sonuçlar ne kadar sürede açıklandı acaba ?
-
@aroma 14 nisanda sınav olmuş 7 mayısta açıklanmış 3 hafta gibi bir süre yani hocam
-
@hanniball iyiymis uzun sürmez inşallah hocam .