2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@UrsaBiVursa Çanta ile girebiliyor muyuz sınava ? Ben de sabah şehir dışından geleceğim çantam olacak mecburen.
-
Telefonun kapalı bir şekilde masada durmasına müsaade edilen bir sınavda anahtar, cüzdan, saat, çanta vb. konularında sıkıntı çıkaracaklarını sanmıyorum şahsen.
-
@yorgunisletmeci spk ve tmsf de sıkıntı olmamıştı ben valizimle girmiştim sınava
-
@yorgunisletmeci girebilirsin birşey demezler sınıfa bir köşeye bırakabilirsin en kötü çanta almıyoruz deseler bile karşıdaki simitçiye bırakabilirsin
-
Kızılayda çankaya belediyesinin önünden 297 kalkiyor ve sinav yerinin hemen önünde indiriyor. Şofore maliyenin eğitim binasina gidicem derseniz yardimci olur. Metroyla gelecek olanlar icin de sinav yeri ivedik-yenimahalle-demetevler istasyonlarinin ucune de ayni mesafede sayilir metrodan inince 15 20 dakikalik bi yurume mesafesi var. Etimesgut sincan tarafindan gelecekler de istanbul yolundan gecen bir otobuse binip Çiftlik Toki Konutları duraginda inerlerse bes dakika yuruyerek sinav yerine ulasirlar. Herkese basarilar
-
Bir de şehir dışından ( özellikle Akdeniz ikliminden ) gelecek arkadaşlara kalın giyinmelerini öneririm Son bir kaç gündür ayaz ağlatıyor. Şu süreçte bir de hasta olmayalım . Şimdiden başarılar herkese yorucu bir sınav olacak ama sonu güzel olacak inşallah
-
@wollstonecraft sabah çok soğuktu güneşli ama yakici soğuktu !
-
Kalem, silgi kendimiz mi getiriyoruz?
-
Sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar yarın soğuk olur kalın giyinin
-
Sınava giren tüm arkadaşlara geçmiş olsun ilk günü atlattık çok şükür
-
İktisat hakkındaki görüşleriniz nelerdir?
-
Hocam kendi adıma değerlendirmem gerekirse ilk 2 soru benim için güzeldi iyi puan getirir yalnız 3. Soru ya dair en ufak bir fikrim yoktu 4 ve 5. Sorular yapılması muhtemel sorulardı ama sınav iktisat dan çok az pay almış
-
İktisat kötüydü benim . Maliye de çok iyi değildi . Çok daha iyi şeyler yapabilmeyi planlıyordum ancak sorular planlarımın dışında geldi . İşletme soruları dısında hepsi yorumdu . Yarın kurtaramazsam ben elendim dostlar kolay gelsin
-
Reel getiri oranı neydi ! Reel faiz oranını bilen iktisatçı olarak orada kaldım
-
Reel getiri 1+nominal faiz/1+enflasyon oranı - 1 gibi birşey den yaptım ama emin değilim açıkcası.
-
@ankara0648 öyleymiş netteki formülü yani .
-
Buraya girecek arkadaşlar hususi buraya çalışması gerekiyor şimdiden söyleyim tecrübe olsun diye girmiştim tecrübe oldu işletme iktiSadi finansman vs çalışmak gerekiyor yarın bakalım muhasebe ne olacak hayırlısı
-
Arkadaşlar muhasebede kar/zarar kaç buldunuz ?
-
Arkadaşlar geçmiş olsun Bir rakip düşebilirsiniz sayıdan hukuğun azizliğine uğradık
-
Geçmiş olsun herkese, ingilizcenin olmaması sınavın da geçen seneye nazaran biraz daha kolay olması sebebiyle bu sefer kadroyu doldurabilirler. Hala sınav ağzıyla konuşuyorum