28 Aralık 2019 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığına Hazırlık.
-
Kitabı aldım. Tek başına yeterli olacağını düşünmüyorum. ancak data ile kıyaslandığında data kanunları alıp koymuş ve ekstra sorular eklemiş. Muratta ise konu anlatımı - çıkmış soru ve sonrasında kanunlar var. Dataya göre daha kapsamlı hazırlanmış ama gereksiz bilgide çok fazla. İkisi arasında muratın konu anlatımı ve datanın soru bankası iyi ikili olur.
-
Arkadaslar benim de kitabım geldı.Ben konu anlatım olarak yeterlı oldugunu dusunuyorum.bu kıtabı komple bıtırıp uzerıne soru cozulurse tamam dıye dusunuyorum.soru bankası olarak suan sansımız data sanırım.Bu nedenle bence once murat konu anlatım o bıtene kadar baska soru bankaları cıkmazsa data dıyorum.
-
@kendinehakime hangi kitap
-
@nurunalanur, içinde söyledi: 28 Aralık 2019 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığına Hazırlık.
@kendinehakime hangi kitap
Murat yayınları hmk dayım ıyı gıdıyor arkadaslar..Yenı soru kıtabı bulursanız yazar mısınız.
-
Başlık cok sakin ne durumdasınız arkadaslar ??
-
Sınava girecek pek kimse yok galiba buralardan
-
@gencbiraday kaymakamlik çalışıyorum
-
@nurunalanur pazartesiden itibaren icraya başlıyorum inşallah
-
@nurunalanur, içinde söyledi: 28 Aralık 2019 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığına Hazırlık.
bende de aynı durum inşallah bunu atlatalım sonra icra dersleri
-
@aybarseymen, içinde söyledi: 28 Aralık 2019 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığına Hazırlık.
bende de aynı durum inşallah bunu atlatalım sonra icra dersleri
Hakimlik ve icra aynı anda .Medenı usul bıtıyor ,borcları zaten bıtırmıstım.Tıcaretle devam edecegım.soru bankası alan oldu mu ıcra ıcın ?
-
@aybarseymen inşallah kardeşim
-
Burası ne akdar sessız ,hiç bu kadar takip edilmeyen bir sınav görmedım .İnşallah gırecek sayısı da bu takıpsızlıge oranla azdır:)Ne durumdasınız arkadaslar ??
-
@kendinehakime dostum insallah dedigin gibi sinava az kisi girer 3 sayfa ileti var baslikta:)
-
@furkennnnnnn sinav giris belgeleri sisteme yuklendi bu arada. Rabbim herkesin hakkinda hayırlısını eylesin inşallah
-
4.500 kişi başvurmuş galiba
-
Eyy gençlik yok mu giren 70 barajı geçilir mi sınav hakkında ne düşünüyorsunuz
-
Arladaslar basvuru sayısı 11.000 kısı olmus.nasıl bu forumda kımse yok anlamadım.gercı basvuranlardan calısan cok azdır her zamankı gıbı.Baraj bence 72 73 olur.konuları bıtırdınız mı?Hangı soru kıtaplarını kullanıyorsunuz??
-
@kendinehakime sayiyi nerden ogrendiniz hocam. 4500den bi anda 11000e firladi sayi?
-
@hakoda66, içinde söyledi: 28 Aralık 2019 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığına Hazırlık.
@kendinehakime sayiyi nerden ogrendiniz hocam. 4500den bi anda 11000e firladi sayi?
Bır forumda yazmıslar cevap gelmıs 11.000 dıye.
-
@kendinehakime benim arkadaşımda 4.500 gibi bir sayı görmüş Facebook’ta çokta itibar etmemek gerekir ama önemli olan sınav , umarım çok zor bir sınav olmaz