28 Aralık 2019 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığına Hazırlık.
-
Herkes çok zor dıye yazıyor ama ben 2014 sınavına gırdıgımde kolay gelmıstı.sonrakı sınavlar zorlastıysa bılmıyorum tabı.
-
@kendinehakime a grubu, hakimlik vs calisan biri icin zor gelecegini dusunmuyorum hocam
-
@furkennnnnnn, içinde söyledi: 28 Aralık 2019 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığına Hazırlık.
@kendinehakime a grubu, hakimlik vs calisan biri icin zor gelecegini dusunmuyorum hocam
O da var tabi .Hakımlıge calıstıgım ıcın o zaman da etkısı olmustur.
-
Ah şu sınava başvuramadık ona yanarım ben....
-
Var mı heyecan arkadaşlar sizce kaç doğru bizi mülakata götürür ?
-
@gencbiraday hocam foruma bakilirsa 20 30 kisiyiz:)
-
@gencbiraday dogru sayisini bilemiyorum ama 70i gecersek mulakattayiz katilim cidden dusuk olduysa
-
@furkennnnnnn umarım 70 i geçebiliriz korkuyorum zor bir sınav olmasından
-
@gencbiraday insallah kolay gelir
-
Buradaki 5 kişi gireceğiz heralde bu sınava arkadaşlar bu da gösteriyor ki sınava başvuran çoğu aöflü ve KPSS ye bulaşmamış Kişiler , bir arkadaşım evli ve oda bu sınava giriyor ne KPSS ne forum bilir Muhtemelen genel rakiplerimiz onlar olcak diye düşünüyorum , umarım sorular kolay olur sınavı ÖSYM hazırlıyor ise çok zor olacağını tahmin etmiyorum bilen var mi kim hazırlıyor ?
-
@gencbiraday, içinde söyledi: 28 Aralık 2019 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığına Hazırlık.
Buradaki 5 kişi gireceğiz heralde bu sınava arkadaşlar bu da gösteriyor ki sınava başvuran çoğu aöflü ve KPSS ye bulaşmamış Kişiler , bir arkadaşım evli ve oda bu sınava giriyor ne KPSS ne forum bilir Muhtemelen genel rakiplerimiz onlar olcak diye düşünüyorum , umarım sorular kolay olur sınavı ÖSYM hazırlıyor ise çok zor olacağını tahmin etmiyorum bilen var mi kim hazırlıyor ?
sınava basvuru sayısı tam 11 000 arkadaslar gelen cevabı gordum.ama bu 11 000 kısı ıcınde ılanla bırlıkte bır heyecanla basvuranlar ,calısmaktan vazgecenler,ankarada oldugu ıcın gelmekten vazgecenler olacak..gerıye kalanlardan aöf lüler var daha once sınava gırmeyıp alan calısmamıs olan..Bunları cıkarınca bence calısan cıddı rakıplerımız 3000 4000 cıvarı bunlar ıcınde 1400 e gırmek gerek ..umarım yeterınce umut verıcı olmuştur :)))sınavın 70 ıle kapatacgını dusunuyorum cunku mısal 2012 sınavında 70 bıle alamadıkları ıcın 400 cıvarı kısı mulakata cagrılmıstı..Velhassıl ılk kez bu yıl forumlarda bu sınavın cok zor oldugunu okudum ..Daha önce bu sınav ıcın aşırı zor yorumları gormemıstım ki kendım zaten daha once yazdıgım gibi 2014 sınavına gırıp hıc konu calısmadan sadece bır soru kıtabı ıle 68 69 gıbı bır puan almıstım.Artık sona geldık hakkımızda hayırlısı calısan herkes kazanır umarım .Ayrıca hukukçular gırebılıyor ama onlar arasında pek rağbet edılen bır alan degıl .Forumdan da anlasılacagı uzere cok popülerde değil sınav
Sizler ne yaptınız forumun 5 üyesi???? Çalışmayı ben bugun tamamladım artık.Uyuyana kadar goz ucuyla borclar cozup yarın hazırlıklarımı yapıp yola cıkacagım. -
@kendinehakime bende yarın yola çıkacağım yolum çok uzun değil nitekim 2 saatte ankaradayım umarım güzel puanlar alır mülakatta buluşuruz ben de zor olacağını düşünmüyorum kontenjan dolduramayacaklarını biliyorlar çünkü
-
@gencbiraday, içinde söyledi: 28 Aralık 2019 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığına Hazırlık.
@kendinehakime bende yarın yola çıkacağım yolum çok uzun değil nitekim 2 saatte ankaradayım umarım güzel puanlar alır mülakatta buluşuruz ben de zor olacağını düşünmüyorum kontenjan dolduramayacaklarını biliyorlar çünkü
İzmirden yol bıraz uzun.Inasallah mulakat kısmını konusmayı nasıp etsın allah burda Ben halihazırda zaten devlet memuruyum icra müd.hep cekıcı gelmıstır ve suan kı kurumumdan daha yogun oldugunu dusunmuyorum .Ama kendımden önce hıc atanamamıs arkadaslarımın kazanmasını dılerım .
-
@kendinehakime bilgi icin teşekkürler hocam. Ne kadar calissan da hala bir seyleri bilmiyor dusuncesi, gün asiri calistiriyor beni. Hakkimizda hayirlisi
-
@gencbiraday sınavı Anadolu üniversitesi hazırlıyor bildiğim kadarıyla
-
Ne yaptınız arkadaşlar nasıldı sınavlar net beklentiniz ve sınavın zorluk derecesi hakkında ne düşünüyorsunuz
-
Gy-gk kötüydü.Alan soruları çok zorlayıcı gibi gelmedi ama çelişkili sorularda vardı
Umarım basit hatalar yapmamışımdır.Bu arada baraj için kaç doğru yapmak gerekiyordu? -
@Ayhan-ışık bizde bilmiyoruz ki 50 ve üstü yapanın şansı var gibi sanki
-
Arkadaslar geçmiş olsun.Nasıldı sınavlarınız kac net beklıyorsunuz.?:)
-
Sınava giren iibf Li kardeşlerimiz olmadığı iÇin buralar bomboş , bir tek benim galiba hem adalet hem lisans okuyan