Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@bitmeyenyds hocam ilanda forma eklenmesi gereken belgelerde kimlik fotokopisi yok. 4 numaralı maddede yazılı sağlık beyanında bulunmak koşulu var ama.
-
@Cura 4 numaralı maddede beyanda bulunmak ile biten bölüm var hocam ona dair bir kağıt imzaladık kurumda.
-
@enjoythesilence bu bize orada imzalattıkları belge değil mi
-
@zz Ben aslında ilana ilk başvuran kişiydim sonradan belgeniz eksik diye arandım 28 ekimde. Gidip orda hazır bir kağıda imza attım evet
-
@enjoythesilence anladıım. Şehir dışındakilerin gelip imza atma şansı olmayacağı için onlara sıkıntı olmuştur o zaman
-
@enjoythesilence 31 ekim gunu belge teslimine gittigimde karsilastigim bir beyefendi belgeleriniz tam mi engel yazisi hep eksik geliyor imzalayip belgelerinizin arasina ekleyin mutlaka dedi.sanirim belge surekli eksik gelince kurum şablonu hazirlayip gelen adaya imzalamasi icin vermeye basladi.
-
@a-c-pigou evet yazılı olarak görevimi yapmaya bir engelim yoktur diye beyanınızın bulunması kastım.
-
@enjoythesilence teşekkür ederim
-
@a-c-pigou rica ederim
-
@esraesra tesekkurler hocam
-
@enjoythesilence yok evet ama ben oraya gittigimde evraklari alan personel kimlik fotokopisi olmayani kabul etmiyoruz dedi
-
@hakoda66 Perşembe günü bende elden teslim ettim hocam. Belgeleri alan hanfendi bana öyle bir şey demedi. Belgelere baktıktan sonra tamamdır dedi ve çıktım kimlik fotokopisi muhabbeti olmadı hiç
-
@zz onayli diploma gonderdim e devlet ciktisi istediler, sonra arayip bi de saglik beyanı istediler.
Saglik beyanina gerek yok demislerdi sonradan istediler herkesi bu yuzden ariyorum dedi memur. Gerek yok demistiniz dedim , bize de simdi soylediler isteyin dediler istiyoruz dedi. Diplomayi da e devlet olcak yazmiyodu ilanda . Neyse listeye girsek onemli degil artik gerisi -
@BatmanDarkNight baya uğraştırmışlar gerçekten. Umarım gireriz listeye
-
Onayli diploma gonderdim ben de e devlet ciktisi istediler onu da gonderdim ama saglik beyani sormadilar.Bu kadar kotu bir ilan gormemistim.
-
Şimdi 98 kişi mi başvurdu sadece zaten 100 kişi girecek sınava
-
@keynes5 son 2.5 saatte başvuru olmadıysa öyle görünüyor
-
@a-c-pigou rica ederim
-
Hocam o zaman başvuran herkes girecek sinava hayırlı olsun güzel haber
-
@keynes5 kimlik fotokopimiz olmadığı için elememişlerdir bizi de inş.