İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Arkadaşlar o kadar modum düştü ki yine maliye yüzünden! Tam 70 doğruda kaldı. İptal edilen sorular dogru olarak mı kabul ediliyor bilen var mı geçen seneden acaba
-
@scofieldmustafa 15. Soru b olması gerekmiyor mu?
-
Arkadaşlar 87. Soruyu hocaya sordum b şıkkındaki u2 olayı hem tr-abd hemde tr-rusya arasında gerilim olmuş küba krizi gibi dedi hoca yani soru doğru cevap d olacak
-
Geçen sene kaçla kapatmıştı?
-
@onuktekin 74
-
- soru 2 maliye hocasına soruldu cevap C dediler.
-
@SonMaliyeci 46.soruda hepsi de olağanüstü gelir sayılır buna kesin itiraz edelim
-
@SonMaliyeci o soru zaten mutlaka iptal edilmeli. En temel maliye bilgisidir borclanmanin gecici bir gelir oldugu.
-
@serdengecti01 Kesinlikle eve geldim 3 kitaba baktım 3 dede borçlanma geçici gelir
-
- Sorunun D şıkkı yeni düzenleme ile mümkünmüş onada itirazı etmek gerek
-
Ben bu cevabı ağır ceza mahkemesi olan sorununda kesinlikle yanlış olduğunu düşünüyorum münhasıran kelimesiyle akıllarınca oyun yapmaya çalışmışlar ama orda d şıkkında olan suçun belli bir ağırlığı olması lazım ifadside net değil
-
Soru yazarlar saçma sapan 72 doğrusu olan biri iptal olmasa sodu 72 puan cebe koyacak ama misal 2 soru iptal oldu ve bunlarda o kişinin doğru 70 nete düşüp 71.4 puanda kalkıyor bu nasıl bir saçmalıktır kaç yaşına gelip hoca olan insanlar nasıl olurda hatalı yazarlar anlamış değilim sınav anında biz fark ediyorsak bunu bu insanlar yazdıklarını hiç mi kontrol etmiyorlar yoksa edipte hala mı göremiyorlar yazık emekler hep boşa gidiyor
-
@Müşrif teşekkür ederim
-
Suçun belli bir ağırlığı olması lazım. Sokakta tam bir beyfendi evdeyse şefkatli bir baba ahahahahaha
-
İtirazlik sorular için Nasıl bir organize olmak gerekir.
Yarın gerekli itirazları yapalım. Hatalı sorular iptal olmazsa 70 barajını geçen çok kişi olacağını düşünüyorum -
@guymağduru Aynen yanlış olan sorulara itiraz edelim
-
@nairu Aynen hocam o soruda hatalı aynı fikirdeyim
-
@nairu hocam bende o soruya şaşırdım niye böyle yapıyorlar biz iyi puanlar aldık ama önümüzd gelen sorular kapalı aklınca kaliteli soru yapmaya çalışıp batırıyorlar sınavı moral sıfır
-
@nairu agirligi olmasindan kasit 1 yil ustu suclar geri vermeye tabi bunu soylemek istemis ben cevabi agir ceza yaptim ama yanlissa tabiki iptal olsun
-
@nairu, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Ben bu cevabı ağır ceza mahkemesi olan sorununda kesinlikle yanlış olduğunu düşünüyorum münhasıran kelimesiyle akıllarınca oyun yapmaya çalışmışlar ama orda d şıkkında olan suçun belli bir ağırlığı olması lazım ifadside net değil
İadeye konu olan suç soruşturma veya kovuşturma aşamasında en az 1 yıl hürriyeti bağlayıcı ya da kesinleşmiş mahkumiyet kararı bakımından iade talebinin kabulu için en az 4 ay hürriyeti bağlayıcı ceza almalıdır. İlaveten iade talebinde bulunulsa dahi iade edilmeyecek suçlar kanunda sayılmıştır. Bunların hepsi suçun belli bir ağırlıkta olmasını açıklamaz mı? Soru doğru D şıkkı temiz hocam.