İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@Arrow öyle hocam ben bile sınav anında hatalı olduğunu anlıyorsam 1 sene çalışmamla hoca olup hatalı yazıyorlarsa vah halimize
-
Sorulara itiraz için 25 lira ücret ne saçmalıktır?
-
@kalendermeşreb Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettişlik sınavında sorulara itiraz ücreti 100 lira. İnsanların emekleri ile alay ediliyor. Bu itiraz olayını suistimal eden kişiler için alınmış bir önlem olabilir ama illa ücret koyacaksan 10 lira falan belirlersin.
-
Hangi sorulara itiraz edildi arkadaşlar ??
-
@çölkaplanı takma adınız da çok güzelmis hocam fahrettin pasadan mi etkilendiniz
-
@Baelish şaka gibi
-
Ben arizi kamu geliri sorusuna itiraz ettim bilginiz olsun
-
@whshw tamamdir hocam
-
@samettin evet hocam fahrettin paşa
Tesekkurler:) -
@çölkaplanı arkadaslar bugun itibariyle
Aile ikamet izni sorusuna
Arızi kamu geliri sorusuna
Idt sorusuna
Kamu harcamalarinda reel artis sorusuna
Itiraz etmis bulunmaktayim -
@ankara61 Hocam elden mi verdiniz? Tek makbuzla hepsine itiraz edebildiniz mi?
-
@felix-felicis elden verdim ve tek makbuzla itiraz ettim ayrica itiraz etme sartlarinda her soru icin ayri ucret sarti yoktu
Özellikle sorulara itiraz diye yazıyordu -
@ankara61 hocam arizi kamu geliri sorusunda aciklamasina ne yazdiniz
-
@ankara61 eywllah hocam cok sağol
-
-
@ankara61
Hocam dilekçe örneğinin tamamını atabilir isiniz. Yarın bnde diger sorulara itiraz edecegim -
@ankara61, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Dilekçede olağanüstü kamu gelirlerine arızi kamu geliri demişsiniz ama borçlanma 1929dan günümüze kadar olağan kamu geliridir. Sorudaki bu açıklamanızz bana göre ikna edici gelmedi açıkcası. Ecrimisilde arızi kamu geliridir bu noktaya değinmeyiniz iyi olmuş.
-
@ankara61 ilk 3 soruya birşey diyemem ama 4. Soru reel olabilir ama a seçeneği net cevap diğerini ben hiç görmedim
-
@Ötükenli hocam pdf şeklinde atamıyorum yetkiniz yok diyor site özelden e mail adresinizi atın dosyayı yollayayım size
-
@SonMaliyeci hocam öncelikle sunu söyleyeyim mustafa karadeniz hoca ecrimsilin arızi gelir oldugunu söylemiş bulunmaktadır bundan ötürü böyle yazdım ilaveten itiraz nedenini yazarken kullandığım kaynak su linktir https://www.monopolkitabevi.com/wp-content/uploads/2016/02/3.pdf