İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Kaymakamlık beklenenden yüksek kapattı ancak şöyle bir durum da var ki tercihiniyap bu konuda iyi fikir verebiliyor, burada bazı arkadaşların paylaştıkları netlerle yapılan listeye göre geçen seneye göre yüksek yapanların daha çok olduğu görülüyordu. Burada da benzer bir liste yapalım dedik ama bazı arkadaşlar rahatsız oldu. Belki bir fikir verebilirdi.
-
Kaymakamlikta yazılan netlrin yüksekliği yalan olduğunu dusundurmustu herkese ama öyle değilmiş bunu gördük. Burdada liste yaparsak az çok tahmin yurutebiliriz
-
@Pirinçkimirinçki ne fikiri kardeşim yapılan ankete göre yine 70 le kapatıyordu hatta bazı DUYUMCUlar baraj mutluluğu diye tatava yaptı. hiç boşuna anket yapıp düşük neti olanları umutlandırmaya gerek yok.
-
75 üstü kesin mülakata kalır da 70 ler 71 ler napcak bakalım
-
@scofieldmustafa katılmıyorum. Geçen seneye göre yüksek yapanların çok daha fazla olduğu belliydi. Sadece kaynağı belirsiz duyumlar tabandan kapatacağını söylüyordu. Ancak listeye göre geçen seneden yüksek kapatacağı belliydi.
-
@Marsiyal valla hocam ben kaymakamlıktan sonra emin değilim o kadar ; yine yapan yapmıştır herhalde 80 gibi bir puan alacağım ama temkinli durmakta fayda var bugün onu gördüm
-
@Willsmithh arkadaşımız bir liste hazırlıyordu oradan devam edilebilir aslında
-
@NeverLetGo hocam kaymakamlık ayrı bu ayrı. Bi kere o ösym sınavı. Ayrıca kaymakamlığı ideal edinmiş ona göre yıllardır bu sınava hazırlanan insanlar var. İl göç öyle değil.
-
Dostlarım kaymakamlıkla bu sınav aynı siklette değildi kesinlikle. Tarihin en kolay kaymakamlık alan bilgisi (66 soru) geldi. Genel Kültürden 21-22 net yapan o sınavı kazandı. Ben İl Göç sorularının daha zor hazırlandığı fikrindeyim. İçinizi ferah tutun.
-
@Marsiyal kesinlikle öyle. Ve çoğu da bizim gibi işsiz değil is sahibi olup kaymakamligi hedef olarak gorup yillarca sadece buna çalışan takıntılı insan çok her sene mülakata kalanlar vs. Ve bu sinav kaymakamliga göre daha zordu. Yine de bende 74 75 den asagi düşeceğini sanmiyorum. İlansizlik yüzünden herkes elindeki sinava abaniyor
-
Bu seneki kaymakamlık sınavı geçen seneye göre daha kolaydı. Bu seneki il göç sınavı ise geçen seneki (sınava girmiş biri olarak söylüyorum ) sınava göre daha zordu. Özellikle maliyenin zorluğu herkesin malumu. Geçen yıllarda kamu uluslar kısmında genel kültür tadında çok sayıda soru gelirdi öyle ki ABD başkanı sorulan bir soruda şıklarda İbni Haldun falan vardı. Bu sene kamu uluslar kısmı bilgi ağırlıklıydı.
-
@Pirinçkimirinçki 75 76 dan aşağıya düşmez yinede idari hakimlik icin calisiyorumda ondanda vazgeçtim 90 la felan kapatır bosuna emek vermeyim
-
Kaymakamlık herkesin gözünü korkutmuş gibi görünüyor ama bence bu sınav 72-73 gibi kapatır. Geçen senenin üstüne çıkması mümkün değil.
-
@adanali01 hocam 76 nedir ya... şaşarsın valla
-
Dostlar 2 haftaya aciklanir(gecen seneyi baz alarak soyluyorum) cok fazla kafa yormayın sonuçlara. Aciklaninca gorucez artik.
-
@Willsmithh, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
- Neverletgo – 81
- Kuf – 80
- Pabloescobarr – 79
- Bsr – 78
- Gky – 77
- Hakperest46 -77
- Godot37 – 75
- Emr – 75
- Nairu – 74
- Chapus – 74
- Bebekendüstri-74
- Willsmith- 74
- Erdugrulbey- 73
- Marsiyal – 72
- Ankara0648 – 71
- Whswh – 71
- Kuruhasan – 69
son liste bu sanırım.
-
Hocalarım 1.5 senedir işsiz güçsüz dolaşmak o kadar koymaya başladı ki objektif düşünme yeteneğim kaybolmuş olabilir bir nebze biraz alakasız olacak ama çok bunaldığınızda neler yapıyorsunuz cidden dinlemek isterim belki yeri burası değil ama sormak istiyorum
-
@NeverLetGo
Valla ben yeni mezunum ama ben bile daraldim cok haklisiniz. Daraldikca is bakiyorum ben görüşmeye falan gidiyorum. O zaman kamuya sıkı sıkıya sarilasim geliyor ışte. Ya nasip ordadir güzel bir sey çıkar ya da ders çalışmış olursunuz en kötü ihtimalle. Suanlik bende bu var hocam. -
@sntn35 eyvallah hocam ; umalım ki süreç daha fazla uzamadan yerimizi alalım hepimiz bir sekilde
-
@Pirinçkimirinçki 68 ekle hocam