İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
0,5 ile kaçırdım yuh diyorum
-
87,66 ile yine bana hüsran...
-
Guy olan bir tanıdıgım il göçe başvurmuş veee listede ne diyeyim ya cidden anlam veremiyorum.
-
Link atabilirmisiniz acaba
-
Hazırladığım tüm notları atma vakti. 87,400 ile 2.kez dışarı. Buradaki bazı arkadaşlara hiç inanmamıştım 88 derlerken yalan yok ama haklılarmış
-
-
- Oldum 90 ile Allah hayırlısını versin
-
86-87 ler işe yaramıyor artık. Çok üzgünüm... Hazine ve malîye bakanlıgından bekledıgımız kadrolar gelmezse aldığımız puanlar çöp olacak
-
Cok ucundan girmisim listeye. İnanilmaz yuksek kapatmis hic bu kadar beklemiyodum.
-
@kemankeşş Hocam sıralamayı soyadına göre yapmışlar, puana göre değil.
-
@klckyahilal Hatay ilk görev yeri olsun diyebilirsin
-
@klckyahilal Ne gibi özel tarafını gördüde mesleği olduğu halde başvurdu hayret ediyorum böylelerine.
-
Rahat 200 kişi para yatırmaz yine
-
SGK açıklanmadı, geçen sene alım olmadı, KPSS 2019'dan sonra nerdeyse puanın kullanılacağı ilk test sınavlı ilan bu. Normal bu puanla kapatması. Bu puanı alıp il göçe giren orda uzun vadede kalır mı o da merak konusu.
-
Büyük alımlar gelmediği sürece bu seviyeler artık sürpriz sayılmaz.
-
@Cemre33 merak etmeyin 93 94 ler de işe yaramıyor 2 yıldır o sınav senin bu sınav benim
İlan kıtlığı sürdükçe bu da böyle sürer -
Listedeyim ancak bu kadar yüksek kapatmasını anlamiyorum. Geçen yıl sınava girmeyen birsuru insan vardı umarım bu yıl herkes girmek için başvurmuştur. Sadece listede adini görmek için başvuranlar biraz vicdan el insaf zaten zor olan bu süreci bu duyarsızlıkla daha da zorlaştirmayalim!
-
@felix-felicis biliyorum hocam soyadından baktım zaten puan yazmamaışlar geçen seneye göre
-
@Müşrif inşallah
-
Yine para yatirmayanlar olacaktir ayrıca sınava kadar SGK açıklanır sa da sınava girmeyen ler de olur