İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@errayn Liste için tıklayınız
-
@Arrow bu sene listedeyim şükür ama geçen sene ben de o tipler yüzünden girememistim sınava şu 220 kışi
-
O 100 puanlılar da girer umarım sınava. Geçen sene 100 puan ile sınava başvurup girmeyen olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Bakın ben 100 puan aldım diye göstermek için başvurmuyorlardır umarım. Guy olup başvuran da varmış galiba ne desek boş. Listedeyim ama bu kadar yüksek kapatması üzücü ve rahatsız edici.
-
86.99 la disarda kaldim gecen sene 200 kisi para yatirmamisti bu sene de ayni sey olursa onlarin puanlariyla analarini iliskilendiriyorum rahatsiz olup zoruna giden varsa da milli kutuphanedeyim
-
@El_grande insallah böyle bi tabloyla karşılaşmayız. Yoksa o kişiler pek iyi anılmayacak.
-
@Baelish teşekkür ederim hocam başarılar dilerim
-
@Pirinçkimirinçki Bu böyle gitmez ki ama. Kurumun da para yatırmayanları tespit edip yedek liste yayınlaması gerekmiyor mu
-
@errayn ben de işe girersem başvurmayacağım.
-
Ortalık Survivor'a döndü. Ödül oyunu gibi ortam. Yine aç kaldık.
-
@Arrow ben kaç yıldır üni sınavıma girmiyorum milletin hakkı gitmesin diye bundada düşüncem bu yönde
-
Ben de listedeyim ama sınırdan kaçıran arkadaşlara çok üzüldüm keşke yedek liste de yapılsaydı
-
@mbguy niye spoiler verdin hocam
-
@dust7 katılıyorum para yatırmanın ertesi günü yedeklere para yatırma olsaydı keşke
-
@roses Öyle olmalı zaten. Korkarım yine parayı yatırmayan ve yatırdığı halde sınava gelmeyen bir çok kişi olacak.
-
Geçen sene girdiğim sınavda yüksek kapamıştı ve sınıfta hatrı sayılır bir boşluk vardı. Bu sınavda da bu olacak büyük ihtimal. Çok yazık.
-
Ben bu kadar yüksek kapatmasının en önemli sebebini atandığı halde başvuranlar olduğunu düşünüyorum. Sonuçta 900 sayısı az değil. Bakın göreceksiniz en az 250-300 kişi sınava girmeyecek.
-
Kimseye boş yere laf atmayın , kim kimi yerse sistem bu malesef ben dahil SGK açıklanırsa eğer o tarihe kadar girmeyecegim sınava , yani sistem buna sizi yönlendiriyor yapacak birsey yok
-
Arkadaşlar malesef yuksek kapadı.
Sgk bu ay içinde açıklanırsa üzülerek söylüyorum 900 kişinin en az yarısı sınava gitmeyecek.
Söylencek cok fazla söz yok.Bazi kişileri (o kesmin kim olduğunu tahmin edersiniz) allaha havale ediyorum. -
@beveridge-eğrisi hocam keşke oradaki görevlilere falan söyleseniz. Yedek liste yapılsa. Dikkate alınır mı bılmıyorum ama.
-
@erciyes38 dostum sizlere bir sey diyen yok sizin gibileri ayrı tutuyoruz. sgk açıklanmasi icin herkes elinden geleni yaptı.
Çoğumuzun sitemi keyfe keder başvuru yapanlara.