İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Harbi yüksek kapatmış
-
@kemankeşş Kurum kendi sınavını daha çok önemsiyor bence. Kpss puanı herkesin yüksek zaten.
-
Sgk mülakatı bekleyen kaç kişi listede acaba umarım çok yoktur
-
@bsrkcozdmr bilmiyorum biz kendimizi yırtıyoruz burda
-
Sınava keyfi gitmeyen insanlar umarım olmaz. Geçen seferki gibi olursa, onların arkalarından güzel konuşulmaz çünkü. Girecek kişilere başarılar. En çok süreçte yıpranan ve ihtiyacı olan insanlar kazanır ve atanır insallah.
-
Yine sınava bir sürü insan gitmeyecek ve olan 87,7 ile listeye giremeyen bizlere olacak
-
arkadaslar kamu yonetimi icin nereden calisabiliriz ? aöf notlari cok derin gibi geldi bana aslanreizin attigi notlar yeterli olur mu ?
-
87,84 le dışardayım
-
Listedeyim ama umarım 900 kişinin 900ü de parasını yatırır. Insallah yatırır! Guyların başvurmasına da anlam veremiyorum. Yatacak yeriniz yok.
-
@Adam-Keeynes inşaallah yanılırsınız hocam
-
@Arrow güy olup başvuran varmı hocam
-
@çölkaplanı varmış evet öyle yazmış bi arkadaş
-
@Arrow herhalde işe girsem bir daha sınava girmem büyük konuşmayım ama şu dönemde zaten alım azkrn düşüncem bu
-
@Arrow onlara hakkımız haram zıkkım oluyor mu acaba?
-
@mbguy Öyle olan varsa gün yüzü görmesinler bu kadar net diyorum.
-
Birde anlamadığım guydan ne kadar iyide guy olup başvurur insan
-
@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Önceki alıma 2 tane 100 3 tane 99 küsür ile başvuran vardı.İlk 400 ün hepsi 90 ve üzeri.Yalnız 200 den fazla kişi para yatırmadı.Açıklanmayan sınavlar nedeniyle millet başvurmak durumunda kalıyor.Sgk bu durumu ne kadar etkileyecek bakalım.86 küsürlerde kapatır kanımca.85.89 la başvurmadım bu arada.
Bu alımda 3 tane 100, 1 tane 99 ile , 8 tane 98 puanla başvuran olmuş. Ey gidi ilgöç..
-
Hakikaten çok çok yüksek kapatmış bununla ilgili birkac bişey söylemek istiyorum. Ilan olmamasi bunu etkiliyor ama bu süreçte şunu gördükki puanı yüksek olup başvuran ve sınava girmeyen arkadaşlar var. Mülâkat dahil bütün aşamalarının çetin olduğu ve her geçen gün liyakatsizligin arttığı bir sınav sisteminde bu günaha ortak olmayın arkadaşlar. Gerçekten ucu ucuna kaçıran bütün arkadaşlar adına vicdan sahibi herkes adına söylüyorum. Umarim bu kez son olur ve gerçekten başvuran herkesin girdiği bir sınav olur. Hakkıyla azim ve sebat eden herkese selamlar başarılar
-
87,92 ile dışarda olmam, guy veya başka meslekte olup başvuranlara umarım kendilerini olabildiğince huzursuz hissettirir. Diyecek söz yok tabi siz herşeyim daha iyisini bilirsiniz.. rotasyona tabi olmak, iş yoğunluğu, sınır iller umarım şuanki mesleğinizden daha çok hoşunuza gider.
-
@Baelish istatistiklere nerden baktınuz hocam