İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@Willsmithh ben pasaport kananu uluslarası işgücü kanunu yabancilarin calisma izinleri hakkindaki kanun ve 6458 e çalışıyorum
-
@scofieldmustafa bide iskan kanunu varmış hocam onada bak
-
@scofieldmustafa hıcam 4817 mülga kanun
-
@IS-LM eyvallah hocam
-
@saparaaaa yapma ya mevzuattan indirdim ama
-
@saparaaaa Bu beni üzer.. Başlıkta konuşuldu kimse de uyarmadı arkadaş.. Kesin bilgi mi bu ?
-
@scofieldmustafa mülga değil o hocam
-
@Baelish mülga değil mevxuat gov da çıkıyor
-
@Baelish mülga olan 5683
-
Arkadaşlar şu şekilde:)
4817 sayılı Kanun mülga ancak onun yerine 6735 sayılı Uluslararası İşgücü Kanunu çıktı, şu an bu geçerli. 4817 sayılı Kanunun uygulama yönetmeliğinin ise 6735 ile çelişmeyen hükümleri uygulanmaya devam ediyor. Özetle 4817'nin Kanunu mülga yönetmeliği geçerli. -
@kemankeşş, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@Baelish mülga olan 5683
5683 sayılı Kanun ise 6458 sayılı Kanunun çıkması ile mülga olmuştur.
-
@plansız İçim cız etti .. Yıktın beni.
-
@Baelish Aslında 6735 sayılı Uluslararası İşgücü Kanununda yazıyor 4817'nin mülga olduğu ama belki gözünüzden kaçtı ya da diğerine daha önce çalıştınız, görseydim daha önce uyarırdım
-
@plansız hayda o zaman kanunu okumuştum çıkarayım mı hocam yönetmeliğinin mi okumam gerekir
-
@kemankeşş 6735 sayılı Kanunu okuduysanız 4817 sayılı Yabancıların Çalışma İzinleri Hakkında Kanunun Uygulama Yönetmeliğini okumanıza gerek yok dostum, detay olur.
-
@plansız hıcam o zaman kanunu bir kenara bırakıp uygulama yönetmeliğini okusam yararı olur mu
-
Yönetmelik okumak falan napıyorsunuz beyler? Sınavda soruları görünce bunlar mıymış mevzuat soruları diyeceksiniz. Daha önceki yıllarda çıkan sorulara bakmadınız mı hiç? Gereksiz yere kafanızı karıştırırsınız o kadar da detaya girmeye gerek yok.
-
@kemankeşş Tersini söyledim dostum yukarda 6735 i okuduysanız çalışma yönetmeliğine gerek olmadığını düşünüyorum çok detay olur.
-
@Pirinçkimirinçki valla haklısın dostum çıkan sorular belli nedir bu evham
-
@plansız teşekkür ederim hocam ilk kurum sınavı olumca evham yaptım işgücünü okudum yeteli olur inşallah