İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@economicus Ben yazdım.
-
SGK olursa 90.7 puanla başvurmayacağım
-
sgk olursa bende 90.9 ile basvurmayacagım
-
Arkadaslar bende SGK bekliyorum ve puanım yüksek , SGK açıklandığı takdirde 400 kişi önünüzden çekilecek hem sizin hem bizim iyiliğimiz için etkinliklere katılım sağlayalım arkadaşlar
-
@Piraye_ arkadasım bu numarayi denedi düşmüyor hiçbir şekilde hocam bakanlığın sitesindeki bu numaraya atalım +90 (312) 296 18 60 yada 61
-
Merhaba arkadaşlar, sınava çalışmaya başlamadan mutlaka geçen yılın başlığını incelemenizi tavsiye ediyorum. Herkesin değerli katkılarının olduğu bir süreç olmuştu kanaatimce, o yüzden bir rota çizmenizde faydalı olacaktır. Kolay gelsin.
https://forum.tercihiniyap.net/topic/4874/2018-i̇l-göç-uzman-yardımcılığı-sınavı -
@ryan ben yolladım oldu hocam
-
@rabia89 birçok polis asker in yaşadığı şey hocam bu bunu memur olmak istiyorsanız bazı şeyleri göze almalısınız maalesef herşey istediğimiz gibi olmuyor hayatta
-
@İkhumuma 2019 P6 181
-
@Aslan-Reyiz hocam mevzuat bölümünden 6458 ile pasaport yabancılar hukuku 4 sayılı KHK yeterli mi başka ne var mevzuat başlığı altında
-
@Tazmanyacanavarı arkadaşlar merak ettigim husus şu ankaradaki göç uzmanlıgı da mı var yoksa sadece taşra il göç mü acaba yardımcı olursanız sevinirim Ankara içi ise başvuracagım ben
-
@kemankeşş akşam toplu olarak mevzuat-kamu/uluslar-çıkmış sorular şeklinde paylaşcam hocam .
-
@hukukcukişi bu taşra kadrosu hocam salt Ankarada çalışanlar merkez göç
-
@tuuba42 onun ilanı ayrı mı oluyor hocam bunun içinde degil yani degil mi?
-
@Aslan-Reyiz Allah razı olsun
-
@hukukcukişi evet hocam ayrı ilan olur
-
83.5 la bende başvurmayacağım. Geleceğini düşünmüyorum
-
Arkadaşlar kitaplarımı ücretsiz dağıtıyorum. İhtiyacı olan varsa açtığım başlıktan kitap listesinden ihtiyacı olan kitabı seçip bana özelden yazabilir.
-
Saat 20..00 de herkesi bekliyoruz
Sayın Bakanım @ZehraZumrutS Sayın Başkanım @msbagli SGK Denetmen Yrd. mülakat sonuçlarını açıklamanızı talep ediyoruz. 18-28 Ekim tarihleri arasında başvuruları alınacak İçişleri Bakanlığı İl Göç Uzm. yardımcılığına mükerrer başvurulara engel olacaktır.
#SgkDntYardAcıklansın
-
@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Saat 20..00 de herkesi bekliyoruz
Sayın Bakanım @ZehraZumrutS Sayın Başkanım @msbagli SGK Denetmen Yrd. mülakat sonuçlarını açıklamanızı talep ediyoruz. 18-28 Ekim tarihleri arasında başvuruları alınacak İçişleri Bakanlığı İl Göç Uzm. yardımcılığına mükerrer başvurulara engel olacaktır.
#SgkDntYardAcıklansın
Evet arkadaşlar hem sizler hem bizler yani İİBF için lütfen katılım gösterelim