İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
4 -5 yilda bir sehir degistirmek gibi seyler haziyor meslekte bu cok kotu degil mi arkadaslar bir duzenimiz olamicak mi yani guy bile ilgocden iyidir herhalde
-
@miyopkeynes kaynak oneriniz var mi bu dersler icin
-
Ayrıca Sgk Dent Yard ilanının 85+ puanla kapattığını hatırlatmak isterim. bu ilanda Sgk nın açıklanması oldukça belirleyici olacaktır.
-
Ben geçen alımda yedektim an itibari ile yedekliğim yandı. Bu ilana da çalışıcam inşallah bu sefer olacak. Ama burdan başvuracaklara bişey söylemek istiyorum. Geçen alımda başvuran adayların önemli bir kısmı sınav parasını yatırmadı parasını yatıranların bir kesim de sınava gelmedi. Bu sayılar çok önemliydi çünkü listeye küsuratla giremeyen arkadaşlarım vardı ve benim sınava girmem de kıl payı olmuştu. Yani demem o ki lüfen ilana gerçekten isteyen insanlar başvursun. Mesleği iyice araştırın öyle başvurun. Sonradan bunda rotasyon var muvafakat almak çok zormuş vs. gibi sebeplerle vazgeçecekseniz şimdiden oturun düşünün kimsenin hakkına girmeyin çünkü üzülen insanların yanında bizzat şahit oldum kimse mağdur olmasın. Herkese hayırlı olsun ilan çalışan isteyen hak eden herkese başarılar.
-
Arkadaşlar herkes puan yılı puan türünü yazar mi. Böyle bir başlık da lazım
-
@Pigaçu Birisi bir fikir verirse çok sevinirim
-
Üniversite geçen yıl postayla başvuru almıştı. Bu alımda çağ atlamışlar online başvuru alıyorlar. İnşallah birkaç tıkla keyfe keder başvuru olmaz.
-
Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle tüm eleştiri ve yapılan yapılmayan durumları bir kenara bırakıp bize fayda sağlayacak olan durumlara odaklanmanin gerktigine inandığım için sizden münakaşa yaratmaksizin öneri alarak belirli bi saatte sgk sonuçları için twitter etkinliği düzenlemek istiyoruz ve biz bekleyenlere destek vermeniz adına da saati ortak belirleyelim derim.
Biz 20 :00 saati uygun gördük varsa farklı öneri onları da dinleyip belirleyelim bi an önce yol alalım. -
@aroma, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle tüm eleştiri ve yapılan yapılmayan durumları bir kenara bırakıp bize fayda sağlayacak olan durumlara odaklanmanin gerktigine inandığım için sizden münakaşa yaratmaksizin öneri alarak belirli bi saatte sgk sonuçları için twitter etkinliği düzenlemek istiyoruz ve biz bekleyenlere destek vermeniz adına da saati ortak belirleyelim derim.
Biz 20 :00 saati uygun gördük varsa farklı öneri onları da dinleyip belirleyelim bi an önce yol alalım.Bunu en azından düzenli olarak yaprsak sonuç alabiliriz sgk dan bu da ıl göç için puanları otomatikman düşürecektir. Birlikten kuvvet doğar dostlar .
-
Dostlar hayirli olsun. 89.9 ile basvuracagim. Mesleğin durumu belli. Guy olanlaein başvurması mantiksiz. @paretowilfredo gecen yil soyle bir siralama yapmisti(is yogunlugu ve calisma sartlari vs) ;
Sgk denetmen yrd > Guy > Ilgoc
Ayrica rotasyonu vs gozonunde bulundurun. Ayni gun DHMI var, 1 hafta sonra kgk vs. Herseyi gozonunde bulundurun.
-
ilan hayirli olsum sgk bekleyen arkadaslara yardim etmemiz lazim onumuzden cekilsinler.
-
88 ile başvurmuyorum.Başvuran arkadaşlara başarılar dilerim herkes için hayırlısı olsun,darısı diğer ilanların başına..
-
Saat 20 de eğer uygunsa şu metni tweet atalım @aroma
***Sayın Başkan'ım @msbagli, 10.promosyon SGK Denetmen Yrd mülakat sonuçlarını açıklamanızı talep ediyoruz.18-28 Ekim tarihleri arasında başvuruları alınacak İçişleri Bakanlığı İl göç uzm .yardımcılığına mükerrer başvurulara engel olacaktır.
Saygılarımızla***
#SgkDntYardAcıklansın
-
Herkesin fikrine saygım var.
Sizlere diyeceğim şey şu sağda solda puan tahminlerine bakıpta ilana BAŞVURMAMAZLIK yapmayın.
Puanınız 80.00 olsa dahi BAŞVURUN.
Bir diğer sözüm ise başka bir kurumda eşdeğer pozisyonda ya da daha üst pozisyonda çalışip sinava başvuracaklara ve sınava başvuru yapıp gitmeyeceklere:LÜTFEN 1 KİŞİNİN HAKKINA GİRMEYİN.
-
@Baelish hocam rotasyon dediğiniz sürekli 5 yılda bir şehir değişikliği midir?
-
@scofieldmustafa Evet hocam.
-
90 sıra 122 ile başvuralım hayırlısı
-
@Aslan-Reyiz hocam mümkünse kaynak atabilir misiniz özellikle mevzuat ve kamu yönetimi için
-
@bcbc3434 sgk etkinliğine katılım iyi olursa paylaşacağım.
-
89.4 ile başvurmayacağım ,hayırlı olsun herkese