İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Geçen sene 93le başvurup yedekte kalmıştım. Sıra gelmedi. Tekrar sil baştan
-
@aroma peki bizim de bu notlara ulaşmamış mümkün müdür:) ?
-
A grubu kadroların pek iyi çalışma koşullarına sahip olmayan kadrolarından biri olan İl Göç Uzman Yardımcılığı sınavına geçen yıl Türkiye derecesi yapmış öğrenciler bile başvurdu. Sınava tahmin edemeyeceğiniz kadar çok sayıda aday gelmedi. Virgüllerle liste dışı kalmış herkes, koca bir yıl daha işsizlik ile boğuşup, çevre baskısını üzerlerinde hissederek bu forumda çürüdü.
Nolur, Ankara'da yapılacak sınava gitmeyecek olanlar, halihazırda başka sınavlara hazırlanıp buna hazırlanamam diyenler ''öylesine'' başvurmayın. Lütfen bu vebali sırtınıza almayın.
Gitmeyeceğin, hazırlanmayacağın bir sınava yapacağın başvuru kesinlikle bir süredaşının kul hakkına girmek olacak.
-
@Estevez notlar bende de yok telefonum bozulunca diğer tlf da kaldı . Ancak @Aslan-Reyiz arkadaşımız atacaktır büyük ihtimalle
-
@Aslan-Reyiz hocam notları paylaşabilri misiniz zahmet olmaz ise çok sağolun
-
Ben 87 puanla başvuracaktım, mesleğin çalışma koşullarının bana göre olmamasından ve galiba sürekli rotasyonda olmasından dolayı başvurmaktan vazgeçtim.
Allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşlar, herkese başarılar. -
@Cemre33 gecen yılın sayfasında @paretowilfredo dostumuzun yazısı vardı onu dikkate akın kâfi. Kanun ve alanı hallederseniz Allahın izni ile geçersiniz hocam .
-
@kuruhasan Şunun yanında insan bi merkez hissetmezmi ayıp bea !
-
Not isteyenleri sgk denetmen yrd için etkinlikte görmek isteriz
-
@mrnobody dedim önce bi ortalık sakinleşsin hele ardarda olursa milletin yüreğine iner
-
@Aslan-Reyiz cook mantıklı:) hadi dostlar dayanışma ya:)
-
sgk açıklanırsa başvurmayacagım son güne kadar beklicem ama açıklanmazsa malesef 94 puanla basvurcam
-
Rotasyon var mi gercekten bu meslekte?
-
Kpss p26 da ilk 10 dayım ama puanım 88 bu puan türünden girebilen olmayabilir. İşletmeciler devre dışı kaldı
-
Hangi kaynaktan çalışmalıyız arkadaşlar mevzuat , siyasi tarih , uluslararası ilişkiler bu dersleri toplu bir şekilde bulacağımız bir kaynak var mıdır bu sınava yönelik olarak
-
@aroma benımde puanım kritik hocam. 86 küsürle beklıyorum. Insallah bu kez insaflı davranan insanlar olur. Keyfi basvurulara karsıyız. Tesekkur ederım.
-
Cogunluk tamam derse Whats app grubu kurabiliriz
-
@jamiryoo sorması ayıp bu forum niye var :d
-
@RqzeeT kotu niyetle demedim direkt bildirim geliyo onun için
-
Arkadaşlar ilan herkese hayırlı olsun, 900 kişi sınava girmeye hak kazanacak şimdiden başarılar o 900 kişiye. Sayı maalesef az ama şansı arrtırmak mümkün neredeyse %50 oranında. Çünkü sona gelinmiş bir süreç olan Sgk Dent Yard ilanı ile 400 kişi atama bekliyor neredeyse İl Göç sınavına girecek kişi sayısının yarısı . Bu sebeple Sgk Dent Yard nın açıklanması hepimiz için hayırlısı olacaktır bu sebeple Twitter vb düzenlenen etkinliklere katılmak oldukça iyi olur