İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@paretowilfredo arkadaşlar bu makaleye göre 20 kişi alınmış 400 kişi çağırılmış be 87 ile kapatmış. Bu sene 45 kişiye karşılık 900 kişi çağırdıklarına göre bu puan 84 83 leri görecek demektir yanlış mıyım?
-
şu kamu yönetimi dersleri için kitap tavsiyesi olan varmı ?
-
Kamu yönetimi siyasi tarih tipi konular ne yapılmalı arkadaşlar
-
Arkadaşlar,
Malumumuz İl Göç ilanı geldi, SGK Denetmen Yardımcılığı sonuçları şu 10 gün içinde açıklanırsa 400 kişi bu ilana başvurmayarak yarıştan çekilecek ve 400 yeni kişinin önü açılacak. Virgüllerle listelere girmeyen arkadaşlarımızın hakkı yenmeyecek.
Twitter'da #SgkDntYardAcıklansın hashtagi ile tweet atıyoruz. Düzenli olarak aşağıda yer alan numaraları arayarak kendimizi hatırlatıyoruz.
Sınav Hizmetleri : 0312 207 84 43
Bakanlık Kalem Sekreteri :0312 296 58 41
Basın ve Halkla ilişkiler : 0312 207 8761
Bakanlık özel kalem vekili Hüdai bey: 0312 296 60 69
0312 207 87 61Özellikle bu ilan için kritik eşikte olan dostlarıma sesleniyorum. Eğer sonuçların açıklanması konusunda sesimize ses olursanız, el birliği ile açıklanmasının hayati önem taşıdığı konusunda kurumu ikna edebilirsek her birimizin menfaatine olacak. Önünüzden 400 kişi çekilecek ve belki o listede yer alabileceksiniz.
Az sayıda alımın olduğu şu günlerde, SGK'nın açıklanması ve 400 kişinin bu ilana başvurmaktan vazgeçmesi hayati öneme sahip. Tweet ile destek olalım, telefonla kurumu arayıp bu konu hakkında bilgilendirelim. Taktirinize bırakıyorum.
-
@guydguymhuy Sen ne diyon ya
-
Merhaba dostlar yeniden. Özelden de soran arkadaşlar olmuş, şunu söyleyeyim. Bu kadar çok puan türü varken kaçla kapatır konusunda yorum yapmayı sağlıklı bulmuyorum. Çünkü puan türleri derecelerinde kaç ortak aday olduğunu ve önceki yıldan kaç adayın geldiğini bilmek malesef mümkün değil. Bu nedenle malesef bu hususta yorum yapmayacağım. Ancak şunu önereyim, kendisini sınırda gören dostlar çalışmalarına Alan Bilgisi ile başlasınlar. Bu bilgi size hep lazım olacak zaten. Mevzuat çalışmak için de 1 Kasım'dan 30 Kasım'a kadar zamanınız olacak. Listeye girmeniz halinde açığınızı kapatabilirsiniz mevzuat konusunda.
Ayrıca; meslek tanıtım yazımıza geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen aslında bu yılın başına sarkan 45 kişilik alımın taban puan bilgisini de ilave ettim. Yazıyı tekrar bırakayım buraya;
https://www.tercihiniyap.net/kpss/gocilgoc-uzman-yardimciligi-meslegi-sinavi-ve-maasi-h3219.html
Ayrıca Gelir Uzman Yardımcılığı, SG Denetmen Yardımcılığı ve İl Göç Uzman Yardımcılığı mukayese yazımızı da faydalı olması adına bırakıyorum;
Hepinize iyi çalışmalar diliyorum dostlar.
-
Ben geçen sene bu ilana yanlış hatırlamıyorsam 87.6 ile başvurmuştum ve 87.7 ile kapamisti
Çok iyi hazirlanmistim
Bir de ilk yılım kpss yi kullandığım ilk ilan
baya hevesliydim
O kadar üzülmüştüm ki hani genel tekrar yapsam neyse mevzuatında dışına çıkmıştım göçle ilgili kanun yonetmelik vs
Olmadı .BDDK yi da buna tercih etmiştim yani calismamistim o da olmadı
Bu sene tam puanla başvuracağım
Sınavın tarihide müthiş kaymakamlikla hakimligin arası
Guzel oldu
İlgili herkese başarılar -
Geçen sene 87.7 ile kapatmıstı bu puanların düşmesi için sgk denetmen yardlıgı sonuclarının acıklanması lazım. Yoksa yine 87 86 bandında kapatır. Ben su an sgk sonucunu beklediğim için son güne kadar basvuru yapmayacağım ancak il göçe katılacak arkdsların da desteğiyle denetmen yard acıklanması icn etkinlik düzenlememiz lazım.
-
Bu mevzuatları 3 haftada bitirmemiz mümkün mü açıkçası kaymakamlık için hazırlanıyorum ve bölünmek istemiyorum şimdiden ilginiz için teşekkürler
-
@RagnarNurkse kardeşim fikrimi beyan ettim hemen niye öyle konusuyorsun. Basvuran adamlar yine basvuracak ben onu demek istiyorum. Gonul isterki 80le kapatsin.
-
@miyopkeynes nerden calismaliyiz bu konulara
-
Gecen sene 45(20degil yani) kisi alinmisti ve 87,7 ile kapatmsti.
-
@guydguymhuy Kardesim ben oyle demeden once sen neden oyle yazdin oyle yazilir mi Allah askina “1000 guy gitmismis” ne yani gitmedi mi ? Bende mi sikinti valla bendeyse ozur dilerim.Heves kirmayalim
-
@adam-simith Dostum ben de bu dertten muzdaribim. Yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa sevinirim.
-
@miyopkeynes akfon da not satiliyor bu konularla ilgili yeterli olur mu acaba
-
@RagnarNurkse yok sıkıntı yok. İnşallah ben yanılırım hocam. İnşallah gecen seneki gibi bir vaka yasanmaz da bircok kisiye umut olur bu ilan.
-
@adam-simith elbette olabilir hocam büyük ihtimal ben alıcam çunkü
-
Arkadaşlar 83,1 umut var mı
-
Arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun.
Rakam tatmin edici olmasa da 900 kişinin sinava çağrılacak olması olumlu bir durum.
Umarım gerçekten emek verenler ve karakteri düzgün olanlar kazanır.
Karakter dedim çünkü bir önceki ilana başvurupta sınava gitmeyenler vardı.Aynı şey sgkda da yaşandı.
Mesela adam daha önce atanıp gitmiş.Sırf puan bandı yukarda kalsın diye keyfe keder başvuru yapıyor.Öylelerini allah ıslah etsin.
Sıralama puanı için tahmin yapamam ama sgk açıklanırsa çok rahat 82' ye kadar düşer
Şimdiden başarılar. -
@Nazlım kardeşim sgk' nın açıklanmasına bağlı ama sen buna bağlı kalma basvurunu muhakkak yap.
Hakkında hayırlısı olsun.