İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@Pirinçkimirinçki Bugünde bitti artık, bu saatten sonra açıklanmaz herhalde. Allah 5 aydır SGK denetmen yrd, 1 yılı aşkın süredir İstihdam Uzman Yrd ve İş Müfettişliği için mülakat sonucu bekleyen kişilere yardımcı olsun.
-
Bugün bir kaynaktan soru çözerken borçlanma ile ilgiliydi bir soruya denk geldim direk aklıma sınavdaki soru geldi soru bankasında açıklamada altını çize çize borçlanma geçici bir gelir kaynağıdır diye açıklamada bulunmuş
-
Genel mudurluk hala sorulari yollamadi mi acaba ya. Galiba cumaya kadar yollamasi gerek. Yollansaydi universite hizli bir sekilde hallederdi gibi geliyor
-
Süreç bu kadar uzadığına göre ciddi ciddi itirazlar değerlendiriliyor sanırım
-
5 iş günü itiraz, 5 iş günü içinde Genel Müdürlük itirazları Üniversiteye gönderir. 5 iş günü içinde üniversite itirazları değerlendirir. Arkadaşlar bana göre bu hafta içinde açıklanma ihtimali yok. İtiraz metninden anladığım kadarıyla gelecek hafta açıklanması da zor gibi. 'Adaylar sınav sorularına ve uygulanmasına ilişkin itirazlarını sınavın yapılmasından itibaren 5 (beş) iş günü içerisinde İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğüne yapabileceklerdir. Sınav sorularına ve uygulamasına ilişkin itirazlar Genel Müdürlük tarafından en geç 5 (beş) iş günü içerisinde Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Göç Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezine gönderilecektir. AYBÜ Göç Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi bu itirazların kendisine tebliğinden itibaren 5 (beş) iş günü içerisinde inceleyip sonuçlandırarak Genel Müdürlüğe bildirecektir.'
-
@he2367 mevzuata göre en geç 5 is günü içinde. Yatıp yatıp son gün gonderecek değiller bence cuma bitti pazartesi göndermiş olma ihtimalleri yüksek. Bugünle birlikte bi kac gün icinde sorular incelenip sonuçlar açıklanacaktır. En geç cuma diyorum
-
Sevgili dostlar, farklı bir konuda bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var. Muhasebe ve Maliye derslerinde çok zorlanıyorum. Özellikle Maliye dersi konu anlatımı olarak son zamanlarda hepimizi zorluyor. Kitap önerilerinize şiddetle ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
-
@Chapus şahsen ben muhasebeyi ferhat yıldız çıkmış sorular kitabi sayesinde hallettim. Oldukça yararlı buluyorum o kitabı. Maliyeye artık ne söyleyebilecek sözüm ne de önerebilecek bir kitabim var
-
@MartinLuther ferhat yıldız hocadan ders aldım geçen sene onun anlatımı ile kitapları güzel gitti benim hatalarim yüzünden 31.5 net yaptim. Gerçekten başarılı kitaplari
-
@Chapus hocam maliyeden tümden gelim yaparsanız çok başarılı olursunuz mümkünse Birtane akademik kitap ( Abdurrahman akdoğan veya Nurettin bilici ) bir tane kpss kitabı alıp detaylı okuma yapıp kendi notlarınızı çıkarabilirsiniz detaylıca öğrendiğiniz konuları kpss sor formatına göre özetleriniz olur. Çünkü akademik kitaplarda olmayıp kpss kitaplarda olan pratık bilgiler var bu şekilde hiçbirini atlamazsin.
Muhasebe için ise tam tersi husus söz konusu tume varım metodu uygulayın herhangi bir video ders veya basit not dan temel kayıtları ogrenin matematik ve işlem kısmına sakın takılmayın.ardından detaylı bir konu anlamı Ferhat yıldız muhasebe öneririm detaylıca çalışırsınız kpss ve test tekniğine göre çalışacaksınız kayıtları ezberemeniz ve sözel olarak kaydı soyleyebilmeniz gerekir tavsiyelerim bunlar kendi açımdan tecrübe ile sabit -
dostlar yarin arasak mi
-
Arkadaslar bir sey sorcam. Bu sene insan haklarindan baya soru sordular gecen sene de boyle miydi ve kaymakamliga girmeyen insanlar insan haklari calisti mi bu sinav icin
-
arkadaşlar sizce kaç ile kapatır bir tahmini olan ??
-
@çölkaplanı kaymakamığı referans alıp artık herkesin daha fazla çalıştığını düşünürsek geçen seneye göre daha yüksek kapatacağı kanaatindeyim hocam
-
@çölkaplanı tahminim 75
-
@çölkaplanı 72 73 diyorum ben ilgöçle kaymakamlık kıyaslanamaz bence kaymakamlığı kaç yıldır ideal edinmiş ne merkez uzmanları ne müfettişler vardır. İlgöçle kıyas etmek doğru değil bence.
-
@Marsiyal bu sene ki kaymakamlikta kazanan listesin de cok fazla calisan isinde gucunde insan var. Forumda yazanlarin agirligi o yondeydi en azindan. Size katiliyorum ama yinede icimden bir ses niyeyse 75 bandi diyor
-
Soru iptalleri çok can da yakabilir. İptal olan sorular herkese 1 puan yazdırmayacak. İptal olacak soruları cevap anahtarına göre yanlış olarak sayıp puanını hesaplayanların puanı artacak. Tersi durumdakilerin puanı düşecek. (Örneğin, 2 soru iptal olursa her soru 100/98 değerinde olacak)
Eğer 70'e düşerse cevap anahtarına göre mülakata kalabilecekken iptal edilen sorularla mülakat dışı kalan olabilir. Tam tersi de mümkün. Ben 72 ya da 73 küsur ile kapatacağını düşünüyorum. -
@IS-LM 75 fazlaolamdı mı hocam gecen sene daha kolay diyorlardı ve 74 ile kapadı 72 bandı bişey beklıyorum bende.
-
@çölkaplanı arkadaslar bilendi yani ilansizliktan bu sekilde olabilir insallah daha dusuk kapatir bakalim