İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Arayan oldu mu ?
-
@kuruhasan ben aradim acmiyorlar
-
@IS-LM genel müdürlüğümu yoksa üniversiteyi mi hocam
-
Bu kadar uzamamaliydi itirazlar çok mu oldu acaba ?
-
@aroma hocan sonuçta 1 soruya 1 gün ayırıyorlar bence 5 soruda olsa 6 soruda olsa aynı olur incemele süresi ÖSYM gibi kurul oluşturup 4 5 kez bakmazlar soruyu yollarlar 2 3 hocaya batırıp geri dönüş alçaklar bukadwr yani olay
-
@aroma Hocam gecen yil itiraz süreci boyle degildi sanirim, tam emin degilim tabi. Bu sene 15 gunluk bir süreç var.
-
@Willsmithh 1 soruya 1 gün gün alaka hocam !
-
okulu aradim sinavdan haberi yoktu aradigim yerin bi hoca ilgileniyor dedi ama onuda tam bilmiyor goc idaresini arayin dedi ama orayi da aradim acan yok ulasan dostlar varsa aydinlatsin
-
@Baelish hocam süreç bu en fazla 15 iş günü bursa ilk gönderdiğimiz itiraz süre 5 gün beklemek zorundalar gerisi kurumların hızına bağlı sonuçta cuma günü itirazları aldılar pazartesi yollarlar kuruma pazartesi gelmiştir gerisi şuan kuruma bağlı
-
@Baelish tam hatirlamiyorum ancak sınavdan sonraki 5 iş günü itiraz olarak belirlenmişti ki hepi topu 8 - 10 günde açıklanmıştı
-
@aroma 1 gün mü ayiriyorlar demek istedim
-
@Willsmithh anladım . Başka kişilere teyit ettirme durumunu bilmiyorum ancak uzun sürdüğü kesin .
-
Bende derslere odaklanamıyorum sonuç açıklansa iyi veya kötü ona göre unutup önüme bakayim birde geçen yıl 8 gün olduğu için beklentiye girdim pazartesi olur diye beklemek zor geldi
-
@Willsmithh sgk beklerken btk elden gitti gidecek !
-
Geçen sene sonuçlar açıklandıktan sonra bi soru iptal edildi ve puanlar tekrar hesaplandı. Bu sene bunun olmamasi için süreci doğru düzgün tamamlamak istiyo olabilirler ki bence olmasi gereken bu çünkü kendinizi içerde görüp ertesi gün tekrar güncellemeyle dışarda kaldığınızı görürseniz daha çok üzülürsünüz. Bekleyip görücez hep birlikte ben de cok heyecanlıyım meraktayım derse odaklanamıyorum ama beklemekten başka çare var mı?
-
Bu yıldırım Beyazıt üniversitesinin akademik kadrosu nedir soru hazırlama daki başarısı vs her sınavı ya bunlar hazırlıyor ya bu ümide yapılıyor anlamış değilim
-
Geçen sene mesai saatlerinde mi aciklandi
-
@Willsmithh Eski başlıktan baktım şimdi, foruma açıklandı haberi 14:26'da düşmüş. O yüzden 14:00/15:00 arası herkes kendine dikkat etsin
-
Universite sitesinde aciklanacak demi
-
İnşaallah hepiniz kazanırsınız. Lakin kazanan arkadaşlara şimdiden deme gereği duyuyorum. Nasip olurda kazanırsanız. Kazanan arkadaşlar Guy başvurusunda bulunmasınlar. Biliyorum başvurmazsınız ama ben yine de söylemek istedim.