İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
haftaya kaldi desenize o zaman
-
@cancihan anladım hocam. Ayni üniversite gecen sene erken açıklayıp bu sene uzatmasi cok garip
-
@scofieldmustafa sanirim geçen sene yanlıs hatırlamıyorsam direkt universiteye itirazlar yapilmisti bu sefer idari süreç olduğu için uzun sürdü.
-
Pazartesiye kaldi demek ki aciklanma işi
-
Arkadaslar komisyon gorusunu sabahtan yollarsa aksama dogru genel mudurluk aciklayabilir. Tetikte olalim
-
@whshw hocam bencede öyle olması lazım sonuçta iletişim çağındayız elektronik yollarla iletişim sağlanan bir ortamda müdürlüğe bildirmesi demek 10 saniye demek onu birinin gözden geçirip yayınlaması 5 dakika
-
@Willsmithh hocam maalesef öyle olmuyor iste koskoca bilgi TEKNOLOJİLERİ kurumu başvuruyu posta yoluyla alıyor e-ortamda değil mesela.
-
en erken pazartesi bence ..
-
Arkadaşlar açıklanana kadar en azından meslek hakkında bilgisi olam arkadaşlarımız paylaşımda bulunsalar sonuçta yeni bir kadro guydan daha kötü deniliyor kötü yanları nelerdir düz memurluktan daha iyi olan yanları nelerdir bahsetsek
-
@pabloescobarr hocam hali hazırda uzman tanıdığım var bir kere geleceği olan bir teşkilat ve meslek dünyada ve Türkiye'de göç politikaları önem kazanmisken böyle güncel dünya ve Türkiye sorununun cozumunde bir paydaş olmak bence güzel.Ayrıca çoğu il müdürü yeni uzmanlığını almış veya taze uzman çalışanlar.il müdürlükleri genelde çalışanların çoğu uzman kalanı kolluk birimlerinden gelenlerden oluşuyor kurum içinde yanı il müdürlüğünde çok ast üst ayrımı hiyerarşik yaşamıyorsunuz
-
@pabloescobarr benim bildiklerim bunlar hocam 1 2 uzmanın bana anlattıklari bu bir merkez uzmanlıkla kıyaslanamaz ama ben guy a göre çalışma şartlarının daha iyi olduğunu düşünüyorum birde şurası var biz gene olarak egosu olan bir toplumuz her işin beğenmeyenı kendine layık görmeyen elbet olur ben ilerde Türkiye'de göç bakanlığının kurulabilecegi gibi göç alanında daha kurumsal çalışmalar yapılacağını düşünüyorum bubyuzden bence geleceği olan bir kurum
-
@Willsmithh Bende yeni kurulan bir kurum olduğundan dolayı çalışanlarının kolluk birimlerinden geçenler olduğunu duydum. Sınır illerde ve İstanbul gibi kalabalık yerlerde iş yükü ağırmış biraz. Geçen yıl İstanbul'a atanan birisiyle konuştum. Havaalanında görevlendirildiğini ve oradaki polislerle birlikte çalıştığını falan söyledi. Ek olarak Guy'un altında bir kurum olduğunu, yeni kurum olduğu için bazı şeylerin oturmadığını söylemişti. Bu görevlendirme olayı da ilden ile değişiyor büyük ihtimal.
-
@Baelish olabilir hocam sonuçta il teşkilatı kaç tane il.var hepsi aynı değildir birde kişinin görev aldığı birimlere göre değişebilir yeni yeni oturuyor kurum
-
Bazı illerdeki arkadaslar çok rahat olduğunu söylüyor. İstanbul,Hatay,Şanlıurfa gibi yerlerde biraz sıkıntılıymış benim duyduğum.
-
@bebekendüstri hocam sikintilari neler oluyor mesela duyduklariniz nelerdir
-
Bir de guydan kötü olmasının sebebi nedir ki kimle konuştuysam guy daha iyi dedi
-
@Baelish guyun altında olmasının sebebi sık rotasyon olması mı acaba hocam
-
@pabloescobarr Hocam rotasyon olmasi zaten başlı başına bi sorun. Tabi bu olay kisiye gore degisebilir. Guy un neden bi tik altinda oldugunun nedenlerini sormadim hocam. Kisa bir sohbet gerceklestirebilmistim. Yukarida yazdiklarimi soylemisti sadece.
-
Ben de uzman bi arkadaştan duydum. Sürekli mültecilere yollarda eşlik ediyorlarmis. Düzenli çalisma saatleri yokmus. Haftasonu bile mesai söz konusu olabiliyomus. Yani biraz efor gerektiren bir meslek anladığım kadarıyla
-
Hatay,Şanlıurfa gibi yerlerde yabancılarla birebir muhattap olunuyormuş.Fakat başka şehirlerde özellikle iç kesimde kalan şehirlerde çok rahat olduklarını söyleyenler var.Yani guy ile il göç uzman yardımcılığını karşılaştırırken meslegi hangi ilde yaptığımız önemli aslında.İl göç rahat bir ilde guydan iş olarak ve hiyerarşik baskının daha az olması bakımından daha rahat.