İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@çölkaplanı goc gov tr de
-
Canlar geçen senelerde bir arkadaş sgk denetmeni oldu ve mesleği olduğu halde guy başvurusunda bulundu. Böyle olmaması umuduyla hepiniz cansınız
-
@sufi hocam sgk nin özlüğü daha iyi değil mi guydan?
-
@sufi herhangi bir devlet işi kazanayım toz olup gidecem ben yandım bıktım arkamızda kalanlar çekmesinler rahatça inşaallah girerler diyecem
-
Fantazi olsun deyu başvuranlar var
-
@scofieldmustafa Sgk bir tık daha ilerde guydan. Ama ilgöç uzman yrd ise guydan bir tık daha geride hocam. Özlük hakları hakkında tam bilgiye sahip değilim.
-
@errayn vala hocam adam kaymakamlığı kazanıp giriyor
-
@adanali01 kaymakam olarak atanıp mi yoksa yazılıyı geçip mi?
-
@scofieldmustafa bu sene için olamazdı zaten çünkü kaymakamlık açıklanmadı sınavdan önce
-
@adanali01 belki insanlar yav he he diyordur ama beni tanıyan az çok bilir dönem zaten kötü ben gireyim ciddi anlamda kimsenin hakkını yemeyi düşünmüyorum çevredeki insanlardan bıktım okudunda ne oldun denmesinden bıktım bana denilen şeyler kimseye denmesin istiyorum Allah yardımcımız olsun belki kaymakamlık denerim oda belki
-
Umarim gecikme sebebi itiraz sayisi cok oldugu icin islerini ciddiye alip adam akilli sorulari degerlendirme sebebiyledir. Cumaya kadar bu is biter. Cuma listeyi goruruz gibi geliyor
-
Açıklanmadıkça beklenti artıyor gereksiz.
Geç gelen şeylerin güzel olacağına inanmışız -
Arkadaslar aradık.Sorular icin komisyon bugun toplanacakmış.Yarında kararlari kuruma beyan edeceğiz dediler.Buyuk ihtimal haftaya kaldı açıklanma işi
-
@bebekendüstri yarın açıklanır ozaman hocam kuruma beyan edince
-
Umarım hocam hemen gonderirlerse belki akşama doğru açıklanır.
-
Adamlar umrumda değil komisyon pazartesi toplansa simdiye acilaklanmisti önem sırasına göre bizim sınav bilmem kaçıncı sırada üniversiteye gore acaba
-
Biz hangi kurumun umrundayız ki
-
@Willsmithh hocam geçen sene kim yapmıştı sınavı?
-
@scofieldmustafa Aynı üniversite
-
Yarin göndereceklerse haftaya kalır muhtemelen ama yarın aciklancaksa da aksama doğru aciklanabilir. Umarım yarın açıklanır.