İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Kaymakamlık kiyasloyacaksaniz 2 sinde çalıştım kaymakamlık 79 dogrum var il göç 74 doğru not : kamu mezunuyum
-
@onuktekin çok değiştirir iptalleri bakını kaymakamlıkta 2 soru iptali benim 2 doğrumu ve o sorular yüzünden liste dışı kaldım
-
@Willsmithh 2 soru iptali sizin dogru saydiklarinizdan miydi
-
@malik malesef 79 18 di 77 18 oldu
-
@Willsmithh kaymakamlikta sen de mi benim gibi 70 i aşip
listeye giremedin hocam:((( -
@çölkaplanı malesef hocam xedigim gibi 74.5 varDi 2 soru iptal olunca 72.5 nete 74.16 puan geldi 600 du sıralama iptalleri yaktı beni
-
Kaymakamlıkla bu sınavın kıyaslanması yapılamaz bencede. Kaymakamlığı kazanan bu sınavda barajı geçemeyeni duydum. İki sınavı kıyas ettiğimden dolayı söylemiyorum bunu. Aynı durum yaşanır mı bilmem ama 72 den aşagısını görmez 75 den yukarıda çıkmaz gibi geliyor bana.
-
İki soru iptal olur gibi. Halkbank kanunda idt olarak geciyor. Arizi gelirde zaten dort cevap var şıklarda. İkisi iptal olmasi durumunda da hazirlikli olmak lazim
-
@whshw allahtan bu sefer hatalı olabilcek veya iptal olabilcek tüm sorular yanlış bende tabiki kendim için konuşuyorum
-
@Willsmithh yine de mantık yanlış hocam. Evet doğru yaptığımız sorular iptal edilince bizi kötü etkiliyor. Fakat aslında o soru doğru değil. Hatta belki doğru sorulmuş olsaydı yanlış yapanlar yanlış yapmayacaktı. Bu sınavı düşünelim itiraz ettiğimiz yanlış yanlış yaptığımız sorular doğru sorulsaydı yanlış yapacak miydik? Soruların titizlikle hazırlanıp kimsenin hakkına girilmemesi gerekiyor en baştan.
-
@scofieldmustafa aynen hocam biz sadece olağan cevap anahtarına göre hesaplayıp doğal olarak o beklentiyle hareket ediyoruz , mutlaka iptal olması gerekir ben zaten o konuda netim sadece iptal olma durumu ilk olmama durumuna göre aleyhime sonuç yarattı
-
@Willsmithh valla hocam iptal olursa bu ikisi bende ilk kez magdur olmucam az buz degil iki soru yani. Virguller bile insani iceri yada disari atabiliyor.
-
@onuktekin kgk ya gelen arkadaşlarla konuştuk hafta sonu da genelde düşük bekleniyor bence de 72 ile kapatır
-
yarın açıklanacak gibi bir umutla yatıyorum evrene pozitif mesaj vererek iyi uykular diliyorum
-
@IS-LM Sonuçlar Göç İdaresinin sayfasında mı gözükecek?
-
@chamberlinn heyecanlandirdin birader
-
@çölkaplanı kusura bakmayın hocam
-
@chamberlinn üniversitenin sitesinde yayımlanacak diye biliyorum.
-
@chamberlinn evet
-
Hadi be kardesim hepi topuk uc bes soruyu incelemek bu kadar mi zor ya