İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@hak-111111 peki idari yargi cikmiyor demi
-
@adanali01 yok Hocam
-
@hak-111111 eyvallh
-
@budin yok hocam sadece para yatırmayanlara değil,herkese mail gönderdiler.ben para yatırdım ama yine mail geldi
-
@bucalı ben yatırdım ama bana mail gelmedi hocam.
-
Arkadaşlar ben vergi hukuku ile ilgili bir soru göremedim hangi yıl çıkmış
-
@gfdsgsda Gelmesine gerek yok hocam. Şunu not düşmüşler.
Sınav ücretinin yatırıldığına dair herhangi bir teyit yapılmamaktadır. Eğer elinizdeki dekontta yer alan IBAN numarası resmi gazetede ve web sayfamızda verilen IBAN numarası ile aynı ise paranız üniversitenin hesabına ulaşmış demektir. Bunun için tekrar AYBÜ Göç Politikaları Merkezi ile iletişime geçilmesine gerek yoktur.
-
@Baelish tamamdır hocam sıkıntı yok o zaman
-
@kemankeşş 80 sorulsr kısımda neler vardı hocam birde Maliye tamamen miydi
-
@Müşrif vergi yok zaten hocam
-
Hukuklar iktisat tr eko ve insan hakları baktım kalan konular yetişir mi bunlardan sonra nerelere bakmalıyım tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi
-
@bucalı ben yatırdım bana sa mail gelmedi. İstersen bi yatırdığınız ibani kontrol edin. Benimki gibi hata yapilmis olabilir.
-
Arkadaslar vergi hukuku kesin yok mu emin miyiz bazilari daha once cikti demis
-
@scofieldmustafa yok hocam şimdi ibanları karşılaştırdım bi sorun yok,aynı hesap
-
@Marsiyal Ama burada sorulmuş diyenler vardı
-
Arkadaslar maliye de bence tvs haric butun konulara bakin. Kpss den dolayi hepsini unutmus degiliz. Max iki gununuzu alir
-
Bu iskan kanunun son sayfaları önemlimi ki çok karışık değilmi
-
@Müşrif yabancılarla alakalı hükümlere bak
-
@Müşrif iskan kanunu dahil mi ki ya ?
-
Medeni kanunua göre aşağıdakilerden hangisi yanlıştır?
A) Doğum ve ölüm hukuki olaylardır
B) Çocuğun ana rahminden ayrılarak tamamen bağımsız bir varlık haline gelmiş olmasına tam doğum adı verilir
C) Sağ doğum çocuğun ana rahminden ayrıldıktan sonra bir dakika bile olsa nefes almasıdır
D) Sağ doğmuş ancak bir dakika sonra ölmüş kişinin kişiliği başlamış sayılamaz
E ) Gerçek kişilerde kişilik kazanılmadıkça hak ehliyetinin varlığından bahsedilemez