İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@sntn35 Yanılmıyorsam ilanda kadronun 4 katı yazıyordu.
-
-
@kemankeşş gecen sene bir soru asagidakilerden hangisi NAFTA'ya üyedir cevap da meksika idi ben yanlis yapmistim
-
@kemankeşş hatta ekonomik kurulus olmasa da asagidakilerden hangisi natoya uye degildir vardi cevap ispanya idi
-
Para yatırma süresini uzatıp, yatırmayanlara mail göndermişler
-
@budin demek ki baya yaptırmayan var
-
@hak-111111 gecen yilki sorular yok demi sende hocam
-
@budin abi yatırmayan yatırmasın rakip azalıyor ne güzel niye uğraşıyorlar :))
-
@scofieldmustafa Kelle başı 90 lira iyi para. Şu sınavın maliyeti ne olacak ? Ne kadar çok para yatarsa o kadar iyidir.
-
@Baelish o da doğru. Ben kaymakamlikta kpss şartı kaldirmalarini da ona bağlıyorum 40 bin kisi giriyor 216 liradan kaymakamlarin yıllık maaşını sınavdan çıkarıyorlar
-
@plansız
Oo tamam sag olun -
@budin finansman kaynağı olduk issiz halimzle !
-
Ula muhtelifi çalışacam diye alan ve mevzuatı unutacam başlarım o derslere şimdi ️ Oturması çok zor
-
Arkadaslar 6458 i kac gunde bitirdiniz
-
@whshw ben bir 5 kere döndüm anca oturdu hocam bol okumalı
-
@kemankeşş hocam bende ozel hukuk ve maliye bakiyorum suan. Onlar bitince 6458 e geccem. Kalan zamanda ne bulursam ona caliscam. Kamu kismi yuzunden icim hic rahat degil
-
@whshw 80 soruluk bölümü fulle yakın yapmak lazım
-
@kemankeşş bende aynı fikirdeyim kanunu sona bıraktım kendi alanızmıdan fule yakın yapmak en iyisi birde yanlış doğruyu götürmüyor büyük avantaj bilmediğimiz sorulardan baya yakalarız
-
Mevzuatı sona bırakma pişman olursun hocam kolay gibi gözüken 6458 var fazla okumak not almak lazım
-
@adanali01 malesef Hocam