Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
merhabalar. yalnızca iktisattan girecek olanlar var mı forumda acaba? genel olarak mikro ve makro çalışıyorum ancak spesifik olarak hangi konulardan sorular hazırlanıyor. bilenler cevaplarsa sevinirim. türkiye ekonomisi, para ve banka, uluslararası iktisat bunlara hazırlanmalı mıyız?
teşekkürler. -
sınavı odtü mü ankara üniversitesi mi yapacak heyecanla bekliyoruz...
-
@islimbot geçen sene kalkınma bakanlığının sınav forumlarına baktım odtü hazırlamış insanlar işletme için yarısı resmen işletme değildi bilmediğimiz şeylerdi falan demiş
-
Merhaba arkadaşlar,iktisat alanından sınava gireceğim, 100 % alan bilgisinden sorumlu olduğumuz yazılmış ilanda,mikro-makro-uluslararası-endüstriyel-matematiksel iktisat alanlarından soru dağılımını nasıl bekliyorsunuz?
-
@islimbot Ankara üni. Hazırlamayacak diye biliyorum. Ama umarım yanlış bir bileğidir. ODTÜ’nün hazırladığı sınavlar daha sıkıntılı.
-
@bengidönüş hocam Ankara üni'nin hazırlamayacağını nasıl öğrendiniz? Odtü hazırlayacaksa eğer daha sayısal bir sınav olması muhtemeldir.
-
@senorita yüksek lisans öğrencisiyim. Ders aldığım hocalar onlara böyle bir bilgi gelmediğini en azından gözetmenlik ile ilgili bile olsa kendi sistemlerinde olması gerektiğini söylediler, hocalardan duyduğum bu. Ama dediğim gibi net bilgi değil.
-
@tahsin989 endüstriyel ve matematiksel iktisatın sınavda yer aldığı nerede yazıyor hocam
-
@gsmg150 Tahminim olacağı yönünde.
-
Arkadaşlar rica etsem genel iktisat alanına çalışabileceğim bir link atar mısınız? Yüzeysel bilgiler olsa da olur çünkü alanım bu değil on soru gelecek burdan
-
@hotellingtkare hocam mikro ve makronun sadece sözel kısımlarına bakmanız yeterli olur bence çünkü kurumu aradığımda ve bu konuyu sorduğumda bir iktisat eğitimi almış gibi sormayacağız dediler alan dışındakiler için
-
@delikupeli işletme için de aynısı geçerli mi ?
-
@gpale öyle olduğunu düşünüyorum
-
@efckr hocam iktisat bölümünden sadece 20 kişinin alınacağı bir durumda sizce bilenler olsa da yazar mı? boşa olta sallıyorsunuz burada.
-
@efckr hocam ben mikro ve makro dışında saydığınız alanlardan da soru geleceğini düşünüyorum. hatta da önceki yıllarda ekonometri bile sormuşlar. fakat hepsine çalışmak için yeterli zaman yok ama fırsatınız olursa genel bir tekrar yapmak işinize yarayabilir.
-
@delikupeli teşekkürler hocam
-
Merhaba bilgisayar mühendisliği yazılı sınavına giren var mı bilgi verebilir mi
-
Arkadaşlar sınav yerleri bugün açıklanacaktı ama hala ses seda yok sizce ne zaman açıklanır? Konaklamayı ona göre ayarlayacağız sonuçta.
-
@stradivarius aciklandi hocam tum duyurulardan bakin ( Ankara uni sbf)
-
Çok teşekkürler @gpale