Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
Arkadaşlar ilanda bir açıklama yok bununla alakalı ama ösym gibi mi olacak acaba sınav? Cüzdan anahtar kart falan almayacaklar mı ki?
-
Herkese hayırlı yolculuklar başarılar dostlar. İnşallah torpilsiz adil bir alım olur.
-
-
@vico eyvallah hocam sağolun gözden kaçırmışım burayı
-
Arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun yarın ki sınavda emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin
-
@siyasalcowfest amin inşallah nedense zor bir sınav olacakmış gibi hissediyorum. Süre baya uzun ya mühendis arkadaşlar için o süreyi verdiler biz de maruz kalacağız ya da bizi de zorlayacaklar Ankara üni müfredata baktım sınav konuları onlardır diye sayısal sorular da gelecek büyük ihtimalle
-
@siyasalcowfest Amin amin inşallah
-
yarın yanımıza sadece kimlik, kalem silgi vs alıp geliyoruz değil mi aynı ösym sınavına girer gibi ?
-
Geçmiş olsun herkese. Önceki dönem sınavlarına ilişkin paylasilan sorulara göre kolay gibi geldi bana.
-
Iktisattan girdim sinava. Yazik gunah o kadar kagida ya!
-
İşletmeciyim. İktisat çok kolaydı. İşletmede 10 tane zor soru vardı. Höristik, adhokrasi., alternatif maliyet hatırladığım zor sorular
-
Kamu yönetimi sorularını hatırlayan
-
@Rögaritma hiçbir seçiciliği yoktu sınavın niye böyle yaptılar anlamadim
-
Kamu yönetimi için bence 40 ve üstü kapatır. Iktisat çok kolaydi. İdari teşkilat da kolaydı. Siyaset bilimi sorulari da zor değildi..
-
O değil de iktisat 90 la falan kapatır herhalde
-
@preacher ortak alan sorulari kolaydı zaten. Herkes yapsın diye hazirlamislar. Geri kalan 40 iktisat sorusunun 5 i istatistikti onu anlayamadim. 35 sorudan da taş çatlasa 5 6 tane secici soru vardi
-
işletmede garip sorular vardı
-
Iktisatta secici gördüğüm soruların cevapları. Yanlissam lütfen duzeltin. Esneklik sorusu:-1 dış ticaret ile ilgili soru: J eğrisi. doviz kuru rejim: para kurulu nüfus ile ilgili soru malthus. Vergi ile ilgili soru: 200. Goplam gelir( m i ve m0 ı vermis y yi sormuş): 2000 abd ve almanya araç ticareti? Bunu yapamadim. Çok merak ettim bunu. Tahvil sorusu: tahvilin denge fiyati azalir. Öncüllü para sorusu: 3 üde dedim
-
@teta monopolcu rekabet hocam.
-
@kpssınavı eyvallah hocam. Iyi sallamisim o zaman:) yanlış dogruyu goturmuyor diye istatistikleri hep salladim