Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
Merhaba arkadaslar uluslarda 31. Yim 2019 kpssde kurum 40 kişi cagıracak ama gecen senenin kpss si de gecerli olacak diye tedirgin oldum , sınava kalma şansım olur mu sizce
-
merhaba arkadaşlar ben bir kamu kurumunda b grubu kadroda 657 li olarak çalışıyorum.eğer bunu kazanırsam geçiş yapmam sıkıntı olmaz değil mi?
-
Merhabalar , İktisat alanından şansımı deniyeceğim 3 sene sonra öylesine girdiğin sınavdan 74.2 almıştım acaba gelme ihtimali var mıdır iktisat alanında.
-
@Rögaritma @genclerbirlikli Geç cevapladım kusura bakmayın. Teşekkür ederim cevaplar için, deneyelim bakalım şansımızı. Cevaplarınız iktisata yüklenmeme vesile oldu tekrardan
-
@mk-ank Sosyoloji için taban ne olur fikri olan var mı? Puanim 81,3.
-
@hotellingtkare olmaz hocam rahatlıkla geçersiniz
-
@resen7 sağolun hocam. olma ihtimali çok düşük zaten ama hayırlısı:)
-
@hotellingtkare rica ederim hocam. inşallah olur neden olmasın
-
@resen7 inşallah sizin de gönlünüze göre olur
-
Arkadaşlar kamu yönetimi için soru bankası önerebilir misiniz ?
-
@siyasalcowfest Puanınız kaç hocam
-
Merhaba arkadaşlar, KPSS P24 puanım 78, YDS puanım 88. İşletme den sizce sınava girebilir miyim? Puanım düşük ama YDS den dolayı belki düşer mi diye merak ediyorum. Ona göre çalışmaya başlayacağım.
-
@michaelcorleone 89 hocam .Sizin kaç ?
-
arkadaşlar kimlik fotokopisini ısrarla kabul etmiyor sistem, ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz?
-
@siyasalcowfest, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
@michaelcorleone 89 hocam .Sizin kaç ?
81 hocam
-
@ae16-ae16 Pdf çevir yükle hocam, jpg olarak bende de kabul etmemişti. Sadece vesikalığı kabul ediyor jpg formatında.
-
@Son-Seçim-Bükücü Kimlik fotokopisi yerine direk kimliğin fotoğrafını yüklesek olmaz mı?
-
Bu p 29 80 altına iner mi acaba boşuna mı umut ediyorum yoksa:(
-
@michaelcorleone zannetmiyorum hocam. benim p29 puanim 85 ve alan sıralamam 256. bu da sadece 2019 sıralaması. Bunlarin yarisinin yds puani olmasa yine de baya bir kişi var.
-
Başvuru numarası bütün bölümler arasındaki olan numara mı yoksa sadece bölüm olarak numara acaba bilen var mı ?