Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
@Buişbugünbitecek arkadaşlar bi bilgisi olan yok mu?
-
@Buişbugünbitecek, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
@Buişbugünbitecek arkadaşlar bi bilgisi olan yok mu?
Bence basvurursub arkadasım
-
@Buişbugünbitecek ben de siyaset bilimi mezunuyum. Aynı sorunla karşı karşıyayım.
-
@sbf13, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
@Hakim-Bey ne bos bos konusuyorsun ki her yerde aynı seyi yapıyorsun biz karar vermiyoruz mantıklı olanı söylüyoruz ayrıca hakkımız da bunu söylemek.
Mantikli olani kurum bilmiyor sen biliyorsun oyle mi ! Idarenin takdiri bu almak istese alirdi, maliye diye bi bolum oldugunu sanki bilmiyorlar . Ne yaygara kopardınız ya Bos konuşan sensin bombos adam !
-
@paretowilfredo zaten 3 hayır ile gideceğini biliyorduk çok bile kaldı
-
@sbf13 işte insan nasıl işine geldiği gibi davranır en güzel örneği.kendi bölümünden gitmesin, kimse yaygara çıkarmasın diye haklı olanın hakkına karşılar .yani 5 kişi iktisattan alınıp maliyeye verilse bu itirazlar üzerine yaygara çıkaracak .yani bencillik yapacak.ve başka ilanlarda millet gitmeyeceği /aklında şüphe olan yerlere başvurduğunda bencillik kul hakkı diyecek .ben ua mezunuyum ve bu ilanda maliyecilerin olmamasına haksızlık diyorum .hiç kimse ama iktisat bölümünde şu dersleri görüyoruz felan gibi zırvalıklara girmesin .çoğu iktisatçı iktisat yapamıyor .sırf öss de puanı yetti diye başvuruyor ,çoğu da sevmiyor .ben maliyecilerin bu işin peşini bırakmamalarını tavsiye ediyorum .
-
@ekeblad kesinlikle hocam. Teşekkür ederim duyarlılığınız için. Arkadasımızın zaten insanları aşagılacıyı yeren konusmaları var. Ama maalesef bizim hakkımızın peşine düşme çabamızdan daha bizi en çok anlayacaklar rahatsız sa diyecek pek bir şey bulamıyorum. Umarım bir birlik olur ve sesimizi duyururuz bunun için yapılması gereken ne varsa ben yapacağım hatta kuruma gidip dilekce ile de basvuracagım. Ben bu ilanı bekliyordum bir yıldır ve çok üzgünüm. Haksızlık oldugunu düşünüyorum kesinlikle!ama arkadasımın işine öyle geldiği için bu haksızlığa ugramamız onun için çok da önemli değil. Hatta insanları asagılıyor
-
@Hakim-Bey Dostoyevski'nin yeraltından notlarda dediği gibi ;
İnsan, bireysel çıkar uğruna kendi faydasını arttırmak için başkalarının kötülüğünü isteyen bir canlıdır. -
@Hakim-Bey Hocam bütçe konusu başlı başına maliye dersi içerisinde zaten maliye bölümündeki arkadaşların sınava girebilmeyi talep etmesi kadar normal bir durum söz konusu olamaz. Kendinize güveniyorsanız sınava kimin ya da kaç kişinin girdiği önemli değil. Eğer bu sınavda başarılı olamayacaksanız 2 kişi bile girse olamayacağınızı unutmayın. Bence insanlara saygı ve hoşgörü çerçevesinde yaklaşın bu hem sizin için hem de forum için daha iyi olacaktır. Biz birbirimize destek olmadığımız için zaten hiçbir hakkımızı savunamıyoruz. Bence öğretmenlere nazaran en büyük eksiğimiz de budur.
-
Özgeçmişi nasıl yazdınız? Elle yazılacak deniyor, Klasik Özgeçmiş mi isteniyor?
-
@sagropa Baya düz yazı şeklinde yazdım ben. Hayat hikayesi gibi.
-
Geçmiş sınav sorularını bulan var mı
-
Sınav için soru bankası tavsiyesi olan var mı?
-
Arkadaşlar Hukuk alanında 80 kişi yazılı sınava katılacak puan kaça düşer acaba? Benim 88 puan 250 branş sıralamam var. Yardımcı olabilir misiniz?
-
@akbey Hukuk siralamasinda p48den dolayi sizin üstünüzde iibfli de vardır. Üstüne herkesin yds si olmadığını düşündüğümüzde size gelir diye düşünüyorum.
-
Arkadaşlar merhaba kamu yönetiminden gireceğim. KPSS P29 85.76 sizce sıra bana gelir mi ?
-
@Rögaritma Teşekkür ederim cevabınız için
-
P14'ün 84 olması yds yüzünden başvuramamak ne kadar acı..
-
@delikupeli Kesin gelir, ben 81 ile umutsuzum ama size rahat gelir.
-
@michaelcorleone teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için inşallah sizinde gelir