Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
ya sonuçlar sisteme girilmiştir. yokmu aranızda cingöz biri açık yakalasın sistemde bakalım burdan.
-
@singapur Dün adamları uyandırmasaydık belki https://sinavduyuru.sbb.gov.tr/SinavSonucBilgisi.aspx linkinden yakalardık ama şimdi linki kapatmışlar hocam
-
@promisme kesinlikle haklısınız hocam. Dün hayvan gibi saldırdık şuraya
-
@teta Sonuçların 8 ay sonra gelmeyeceği barizdi. Mülakat da haftaya yapılmayacak en az 1.5 - 2 ayı var.
-
@teta Belki hemen yapacaklardır
-
@naturegmbh sonuçların bu hafta açıklanacağını düşünüyorum. mülakatlarda en geç 13-17 ocak arasındaki hafta yapılır.
-
@singapur inşallah dediğin gibi olur
-
1 ay icinde mulakat yapilmasini ben sahsen beklemiyorum.Ayrica mulakatlar 1 hafta icinde tamamlanmaz.
-
@Cura Tahminen tarihler açıklandıktan 1-1.5 ay sonra mülakatlar başlar. Dediğiniz gibi mülakatlar sayı çok olduğundan uzun sürer. Bence 3 hafta civarı olur. Açıklanması haziran temmuzu işe başlama eylül ya da ekim ayını bulur. Süreç buna benzer yaşanır.
-
açıklandı
-
Allaha şükürler olsun sözlü mülakata kalmışım. Herkese hayırlı ve uğurlu olsun bu sonuçlar
-
Mulakattayim ama kacla kapattigi yazmıyor. Birde iktisattan 80 kişi mulakata kalacakti 90 kişi var
-
İŞLetmeden giren arkadaslar ben mi yanlıl görüyorum sadece 13 kişi kazanmıs ve en az 38 doğrum vardı kazanamamışım
-
@teta son 10 kişi aynı puanı almış olabilir hocam
-
@senorita mantıklı hocam. Kacla kapattigini kurumu arasak ogrenebilirmiyizki
-
@teta son kisinin puanı 78 hocam ben 76 da kaldigim icin bende yazıyor son sıradan giren kisinin puanı.
-
bilemiyorum hocam paylaşmayabilirler bu bilgiyi
-
Acıklanmış arkadaslar
-
@chia87 hocam puanınız kaç görünüyor? 70 barajını geçen sadece 13 kişi olabilir mi?
-
Endüstri neden yok