Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
@kartal1903, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
İşletmeden giren arkadaşları YAZILI İTİRAZ DİLEKÇESİ vermeye davet ediyorum. Bir taslağını yazarak forumda paylaşmıştım. Bugün direkt kuruma gidip elden teslim edeceğim. Eğer ortada bir hata var ise araştırılsın, yoksa da her şey açıklansın. Herkesin vicdanı rahatlasın. Bu bir hak arayışıdır.
Bize uyar hocam sehir disindan biz de yazili olarak başvurabiliriz . Siz itiraz seklini öğrenin bugün ve dediginiz gibi bir ortak metin hazirlayalim.
E posta kabul ederlerse daha hizli işlemiş olur süreç teşekkür ederiz -
Mülakat tarihini değiştirmeye çalışacak olan var mı forumda?
-
Yanlışlarımızı görebilme gibi bir şansımız oluyor mu arkadaşlar? Endüstri, işletme, inşaat için boşluk kalması üzdü
-
Acaba kurumu arayip yanlışlık olma ihtimali uzerine konuşan oldumu??
-
@efckr benim de iktisat ve beklediğimden çok çok düşük gelmiş şaşkınlık içerisindeyim.
-
itiraz için ,
Necatibey Cad. No: 110/A 06570 Yücetepe-ANKARA
Adresine yazili olarak dilekçe ile başvuru yapmamiz isteniyor arkadaslar. E posta kabul edilmiyor. Ortak bir metin hazirlarsak başvuralım derim.
-
@Bahriye-Nazırı arkadaşlar ben kurumu aradım. Ankara dışında olup İtiraz etmek isteyenler önce 0312 294 5298 numaralı hatta itiraz dilekçelerini fakslasınlar sonrasında kargo ile dilekçelerini göndersinler dendi. Bişey değişmeyecek ama denenebilir...
-
En azından soruları açıklasalardı iyiydi. İtiraz edince optiği tekrar okuyacak bir şey değişir mi bilmiyorum. Anküsem ile görüştüm optiği tekrar okuduk yine aynı puan diyor. Ama yine de itiraz edeceğim.
-
@AlimAydamak anküsem ile nasi görüştünüz hocam e postasi var mi
-
Kamu yönetimi için liste dolmuş mu?
-
@stradivarius itiraz edecek misiniz hocam siz de iktisattan madur olduğunu düşünen bir tek ben miyim acaba forumda?
-
@efckr mağdur olduğunu düşünen yalnızca ikimiziz sanırım o yüzden itiraz etmeyi düşünmüyorum sanırım problem bende.
-
@Bahriye-Nazırı kendim gittim. Kağıdımı görmek istiyorum diye. Müdür beye soralım dediler. Müdür bey yerinde yoktu. Telefonumu aldılar sizi arayalım diye. Aradılar,kağıdınızı göremezsiniz, ama biz sizin optiği tekrar okuttuk sonuç aynı dediler.
-
Benim yaptığım da saçmaydı. Diyelim ki optiği gördüm, eyvallah, hadi soru kitapçığını da gördüm eyvallah. E hangisi doğru ha gisi yanlış bilemedikten sonra. Böyle bir durumda optikten hangileri yanlış görüp kitapçığı bakmam lazım. Onu da yapmazlar. Ama en kolay yol, soru ve cevapları açıklamak. Bunu sordum anküsem e. Kurumun inisiyatifindee açıkla derlerse açıklarız dedi.
-
Itiraz dilekcesine sorularin aciklanmasini istediğimizi de yazalim o halde
-
Arkadaslar merak ettigim husus, 13 kisi isletmeden alinacak ve 13 kisi mulakata cagriliyorsa bu hepsi Alinacak anlamina mi gelir? Eger sozlude yine bir eleme yapip 13 kisi yerine 3-4 kisi alinirsa kalan kadrolar icin tekrar bir ilan mi acilir?
-
@michaelcorleone 4 te fazlamız var
-
@pixelboy Başka bölümlerin kadrolarina aktarma yapabilirler. Örneğin 3 kişi alınırsa kalan 10 kontenjanı iktisata verebilirler.
-
@naturegmbh çoğunluk kaldı diye geçtiğimi yazmaya utandım ama ben de işletmeden 74 puan ile listedeyim ama en az 90 bekliyordum. Mülakatta inşallah katliam yapmazlar BDDK gibi. Mülakata kaldığımıza da sevinemiyoruz artık
-
@preacher Utanılacak bir şey yok bence hocam tebrikler. 13 kişinin alınacağı mulakata 13 kişi katılmayı hakettiyse bir zahmet orada da katliam yapmasınlar. Tabi yine debelli olmaz ama ben şansınız baya bi yüksek olduğunu düşünüyorum. Hayırlısı olsun inşallah.