Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
Ben end muh girdim yani 28 kisilik kadrodan 1 kisinin kalmasi uzucu... Ama sorularin sacma oldugunh daha once de belirtmistim. Bu durumda giren 78 kiside ya problem olacak ya da kurum sinav sorularini ne kadar sacma hazirladik da bu insanlarin hepsi gecemedi diye soracak kendine..!
-
@nicksiz aynen öyle, sınava 79 kişi çağırıldı sadece 1 kişi mi geçmiş yani 70 barajını çok garip
-
Tam emin değilim ama iktisattan mülakata 80 kişi çağırılması gerekirken 90 kişi çağırmışlar. Diğer branşlardan alıp iktisata vermişler heralde:)
-
@nicksiz hocam 80. sıradaki ile aynı puanı alan kişiler de çağrılmış mülakata ki mantıklı olan bu zaten. En başından beri 80 üstü kişinin mülakata kalmasını bekliyordum şahsen ben.
-
@cclark doğrudur hocam ben o açıdan düşünmemiştim . Bizde 28 kisinin çağırılacağı mülakata 1 kişi çağrılınca kendimizce sebepler arıyoruz yanlış anlamayın.
-
@nicksiz yok hocam estağfurullah. İlk başta öyle düşünülebiliyor haklısınız. Gönül isterki ilanların bu kadar kısıtlı sayıda geldiği dönemde mülakat kontenjanları dolsa da mümkün olduğunca çok insana umut doğsa.
-
arkadaşlar beklediğinden düşük gelen var mı. 68 ile sınırda kalmışım ilginç buradaki hesaplamalara göre çok daha fazlası gelmesi gerekirken. yanlışlar da doğruyu götürmüyorken nasıl bu kadar düşük gelebilir anlayamıyorum.
-
@Merysss1 siz kaç aldınız?
-
@efckr işletme mi bölüm? eger oyleyse herkesin düşük gelmis
-
@Bahriye-Nazırı iktisat hocam
-
Bende sonuclarda farkli dusunmek istemiyorum ama yanlislik oldugunu dusunuyorum.sonuclar niye aleni degil arkadaslar. Kim ne kadar yapmis aciklasinlar gorelim. Sonucta muracaat ederken hersey aleniydi . simdi kisiye Ozel Ekran aciliyor. Aciklasinlar sorularin cevaplarini herkes ne kadar yapmis gorelim.buna Kimsenin itirazi olacagini sanmiyorum. Yazik cok yazik verilen emeklere...
-
@mhr işletmede 70 üzeri alıp listede olmayan var mı ?
-
@stamina böyle bir şey olabilir mi ya. 70 alıp listede olmayan yoktur.
-
13 kisilik kontenjanin hepsi doldurulmaz heralde
-
@mhr çok şey demek istiyorum ancak bir şey söylemek içimden gelmiyor artık. almanyaya gidip kaynakçılık yapacağım sanırım 2020 de göç yasasıyla. .
-
@stamina arkadaşım kaç aldığını nereden biliceksin. 2 satır yazı yazılmış bunu aldın. Nereden emin olucam ben. Soruların cevaplarını da yayınlamamışsın. Başvuruda herşeyi elektronik ortamda istiyorsun. Bu kadar teknolojik altyapın var. 50 sorunun cevaplarını yayınlamaktan niye imtina ediyorsun. Garip...
-
bende işletmeden sınava girdim. sıralamaya giremedim. yetmişi geçerim diyordum ama sıralamaya girmem şüpheli olur diyordum. lakin çok ilginç sonuçlar gelmiş.
-
aslında bazı bölümlerde öteleme yapılması gerekirdi.
-
İşletmeden giren arkadaşları YAZILI İTİRAZ DİLEKÇESİ vermeye davet ediyorum. Bir taslağını yazarak forumda paylaşmıştım. Bugün direkt kuruma gidip elden teslim edeceğim. Eğer ortada bir hata var ise araştırılsın, yoksa da her şey açıklansın. Herkesin vicdanı rahatlasın. Bu bir hak arayışıdır.
-
@kartal1903 sehir disinda olanlar icin itizarda bulunulabilecek bir iletisim e-postasi hakkinda bilginiz var mi?