Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
Hayırlı olsun dostlar.
Kazanan dostlarımızı tebrik ediyorum, mülakatta nihayete erer inşallah başarınız -
@paretowilfredo sağolun hocam
-
5 gunluk itiraz hakki bugun itibariyle başlamış ben sadece işletmeyle alakalı bir sorun oldugunu dusunuyorum imkansiz o kadar yuksek puan alan insanlarin bu kadar kolay bir sinavda listeye girememesi. Sinav okurken bir yanlislik yapmiş olabilir Ankara üniversitesi
-
Ben işletmeden 10 civarı yanlış bekliyordum bu sonuçlara göre 27 yanlışım var. Daha da bir şey demiyorum.
-
@robius benim de aynı sekilde.toplu itiraz etmeliyiz sadece işletme için böyle bir sıkıntı var.Anküsem kazanacak sayıyla kadro sayısını karıstırdı desem aldığımız puanlarda yanlış bi türlü anlamadım gitti
-
/12/2019
TÜRKİYE CUMHURİYETİ CUMHURBAŞKANLIĞI
STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANLIĞI’NAKONU: Yazılı Sınav Sonuçlarına İtiraz Hk.
Kurumunuz tarafından verilen ve 21 Ekim 2019 tarihinde 30925 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak ilanına başlanan Strateji ve Bütçe Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı’na … başvuru numarası ile … bölümünden başvurumu yaparak, 8 Aralık 2019 tarihinde Ankara Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen yazılı sınava girdim. 25 Aralık tarihinde kurumunuzun resmi internet sitesinde yayınlanan yazılı sınav sonuçlarına göre … puan alarak sözlü sınava girmeye hak kazanamadığım bilgisini edindim.
Açıklanan yazılı sınav sonuçları, İşletme Bölümü’nden sınava giren pek çok adayın beklentisinin altında gelmiştir. Ayrıca İşletme Bölümü’nden sözlü sınava çağrılacak aday sayısının yalnızca kontenjan sayısı kadar olması şüphe uyandırıcıdır. Bu durum, yazılı sınav sonuçlarında bir hata olabileceği sonucunu doğurmaktadır. Bu şüphenin giderilmesi için, kurumunuzun veya sınavı yapan kurumun sınava ilişkin cevap anahtarı yayınlamasını, optik kağıtların elektronik ortamda adayların erişimine açılmasını veya bizzat kendilerine gösterilmesini talep eder, gereğinin yapılmasını arz ederim.
(Ad-Soyad)
(İmza) -
Endüstri mühendisliği bölümünde de sıkıntı var galiba sadece 1 kişi geçebilmiş barajı
-
@hotellingtkare yok hocam 70 baraj. Her halukarda 70 üstü alan alımın 4 katı kadar mulakata kalacak. Yani 70 yetmeyebilir mulakata. Iktisat örneğinde olduğu gibi
-
@teta teşekkür ederim
-
Ben de işletmeden girmiştim sınava. Mülakat listesindeyim ama benim de beklentimin çok altında sonuç. Bizim tartışırken doğru kabul ettiğimiz pek çok sorunun cevabı yanlıştı demek ki. Herkese hayırlı olsun.
Daha önce kurum Kalkınma Bakanlığı iken; işletmeden mülakata kalan- elenen ya da kazanan sesimizi duyan birileri varsa; mülakat konuları- soruları- ile ilgili bilgilendirme yaparlarsa çok sevinirim.
-
@ent inşaat mühendisliğinde de 4 kişi. 4/8 olmuş galiba bu durumda
-
Yarin mail atacagım kuruma itiraz icin ankara üniverstesinde bir sorun var işletmeyle alakalı herkesde aynı şey olamaz herhalde
-
@bengidönüş ben 12 yanlış saydım 38 hatırlanan soruda demek ki 2 tane daha yanlışım varmış
-
@kartal1903 Bunu nereye göndereceksiniz?
-
@bsh bizde 1/28 insan şüphe ediyor inşallah siz girebilimişsinizdir 4 kişi arasına
-
@robius, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
Ben işletmeden 10 civarı yanlış bekliyordum bu sonuçlara göre 27 yanlışım var. Daha da bir şey demiyorum.
Bu kadar kişinin afaki yanlişlari çiktiysa hakkaten bu sorun var demektir.
Yalniz itiraz dilekcesi yazarken sonucun yeniden degerlendirilmesini istiyorim seklinde yazarsak bunlar ellerindeki yanliş olcege göre degerlendirip yine hata yok diyecekler. Yanlis olcekle istedigin kadar ölç hep yanlis sonuç cikar çünkü.
Dilekcede bu hususu belirtmek gerek diye düşünüyorum.
-
@ent yok maalesef. Sınırdan gitmiş. 70 barajı kesin bir şekilde uygulanmış anlaşılan.
-
@ent Ben de endüstri mühendisliğinden girdim. 7 kisilik kadro için 28 kişi mülakata cağırilacakti. 1 kişi mülakata cağırmak abes bir durum. Emeğimize yazık.
-
@nicksiz sonuna kadar katılıyorum kaç aldınız acaba çünkü sınav kolaydı 70 altı kalmak enteresan
-
Sınavın zorluğuna göre İnşaat Mühendisliğinden gene beklediğimden fazla kişi barajı geçmiş 4 kişi. Gerçi İnşaat Mühendisliği şampiyonlar ligi oldu artık ülkede