Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
Hobiler hariç herşeyi yazdım hobi yazmadık diye başvuru iptal edilmez. Rahat olun. Yarın da arayıp sorucam onaylamışlar mı başvurumu
-
@gagelessh özgeçmişi yüklerken bir uyarı veriyor. Özgeçmişi yüklemek için tıklayın göreceksiniz.
-
Ya gençler belki biraz tuhaf bir soru olacak ama kimseye engel olmamak için sorayım. Ne kadar maaş önerirler? Yan hakları nelerdir? İlanlara bunları yazsalar güzel olacak ona göre başvururduk.
P24 de ilk 100 deyim, 97 yds puanı var, ama hali hazırda bankada çalışıyorum, bu sınav da spl'nin 2. oturumuyla çakışıyor. Eğer şartlar şuan çalıştığım yerden iyiyse gireceğim, yoksa da girmek isteyen birisinin fırsatını engellemeyeyim hiç.
-
-
97 YDS yapsam direkt gider diplomat olurdum hocam. En prestijli 3 meslekten biridir. Dış işleri ilanlarını kovalayın derim.
-
An itibariyle 480leri gördük Hocam. @islimbot, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
başvuru numaram 410'larda. haftasonu başvuracak birini de tanıyorum. bence toplam başvuru rakamı 550 civarını geçmez
-
@ersagun millet olarak son dakikaya kalmayı seviyoruz :)) bu hızla giderse tahminimi 600 olarak güncelliyorum
-
@islimbot bence 700 civarına kadar gelir. Ama yine de 1180 kişilik bir sınav ilanı için çok çok az bir sayı.
-
@Rögaritma öyle demeyin. bazı bölümler için çok yine de. iktisat ve işletmede 70 puanla sınava girenlerin yanında bolca boş yer kalırken 83-82 puan altında alan birçok kamu yönetimi ve uluslararası ilişkiler mezunu sınava giremeyecek. bölüm bazlı alımlarda iktisat ve işletme tüm kamu kurumlarında avantajlı. örneğin savunma sanayi başkanlığı bölüm bazlı alım yaparken iktisat işletme ve mühendis alıyor.
-
Kac oldu basvuru arkadaslar ?
-
@islimbot Bu konuda çok haklısınız.
-
@islimbot bence de haklısınız hocam benim işletme puanım 82 küsür ve sıralamam 131 gerçekten çok şaşırmıştım bu duruma kısmet diyip başvurucam bakalım
-
@BatmanDarkNight, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
Kac oldu basvuru arkadaslar ?
Az önce tamamladım 505di
-
Arkadaşlar ydsden bir kac kere 70 i gecmistim sistem gitmis en yuksek aldigimi cekip yuklemis, ben en son aldigmım puani tarayip yuklemistim bir sorun olmaz degil mi ? Her ikiside 70 ustu
-
@elahmet, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
Arkadaşlar ydsden bir kac kere 70 i gecmistim sistem gitmis en yuksek aldigimi cekip yuklemis, ben en son aldigmım puani tarayip yuklemistim bir sorun olmaz degil mi ? Her ikiside 70 ustu
Siz söyleyince ben de şuanda hangisini yükledim diye tereddüt ettim. Hiç aklıma gelmemişti
-
@just soyle yaziyordu birden cok yds puani 70 ustu olanlarda sistem otomatik olarak en yuksegini kabul edip yukler zaten osymden alindigii icin.
-
Herkese kolay gelsin arkadaşlar, ekonometri hakkında bir kesinlik oluştu mu acaba. Sınavda ekonometri sorulacak mı bilgisi olan var mı ?
-
arkadaşlar ben diplomanın ön yüzünü ekledim diploma yüklenecektir yazıyor.Neden?
arka yüzünü de yüklemeli miyim? -
@gagelessh edevletten mezun belgesini indir onu yükle
-
sadece onu mu?diplomayı geri mi çekeceğim?