Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
@delikupeli el yazısıyla yazılmış özgeçmişe fotoğraf yükleniyor mu?
-
@gagelessh başına öz geçmiş yazarsaniz bence daha iyi olur ama yazilmasa da sorun olacağını sanmam. Fotoğraf eklenecek denilmediği için eklenilmeyecektir.
-
@Rögaritma Çok teşekkür ederim cevabınız için
-
başvuru numaram 410'larda. haftasonu başvuracak birini de tanıyorum. bence toplam başvuru rakamı 550 civarını geçmez
-
Arkadaşlar ben bugün yazmayı düşünüyorum özgeçmişi anladığım kadarıyla yazıp vermiş bir çoğunuz tavsiye verebilir misiniz? Yani yalın ve sade bir özgeçmiş mi olmalı yoksa bildiğimiz standart dışı olan hobilerimize kadar ve kurumsal hedeflerimize kadar kapsamlı mı olmalı arada kaldım açıkçası.
-
@islimbot Bölüm nedir hocam?
-
Başvuru numarası toplam başvuru mu bölüm bölüm ayrılmış başvuru mu?
-
@cevatcobanli444, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
ölüm bölüm ayrılm
toplam başvuru sanırım
-
@Estevez hocam aile bilgilerinizi, hobilerinizi ve hedeflerinizi de içeren bir özgeçmiş olması gerektiğini belirtmişler başvuru yapılan sistemde
-
@senorita ben ona hiç dikkat etmemişim teşekkür ederim.
-
@Estevez sistemde aile bilgileriniz sosyal çevreniz hedefleriniz vs belirtmenizi istiyorlar. Sistemem girip bakın ve istedikleir bilgileri içeren bir özgeçmiş hazırlayın ki formata uymadığı için elemesinler başvurunuzu.
-
@michaelcorleone bölüm kamu yönetimi ama paylaşımlara göre rakamlar bölüm bazlı değil toplam başvuru bazlı artıyor
-
@esraesra Nerede yazıyor?Ben bulamadım
-
Uluslararası ilişkiler mezunuyum ve P34ten 36ncı P29dan 56ncıyım. Yds ise 82,5.
Kamudan mi uluslardan mi başvurmalıyım karar veremiyorum. Sizce hangisinden çağrılma olasılığım daha yüksek olur. Yardımcı olur musunuz? -
@ss35 kafana göre başvurabilyo musun paşam sen
-
@BatmanDarkNight sadece uluslardan mi başvuru yapabiliyorum?
-
@ss35 paşa gönlünüz hangisini isterse oradan başvurun siz hocam
-
@ss35 bölümünüzden sadece basvuru yapabilirsiniz hocam .
-
@BatmanDarkNight çok teşekkür ederim.
-
@Estevez, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
Arkadaşlar ben bugün yazmayı düşünüyorum özgeçmişi anladığım kadarıyla yazıp vermiş bir çoğunuz tavsiye verebilir misiniz? Yani yalın ve sade bir özgeçmiş mi olmalı yoksa bildiğimiz standart dışı olan hobilerimize kadar ve kurumsal hedeflerimize kadar kapsamlı mı olmalı arada kaldım açıkçası.
https://www.tercihiniyap.net/m/haber/kamu-kurumlarina-basvuruda-ozgecmis-nasil-hazirlanmalidir-h1327.html
Özgeçmişi bu başlıktan yararlanarak yazmıştım. Başvuru esnasında aile, sosyal çevre, hobi, hedeflerinizden bahseden bir özgeçmiş olmalı uyarısını görünce yeniden mi yazsam düşüncesine kapıldım, fakat değiştirmedim. Bahsedilen şekilde genel olarak bir cümle ile hepsine değinmek, yalın ve anlaşılır bir uslup kullanmak, şablondan çok sapma göstermemek daha iyi olur kanaatindeyim.