Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı
-
Çalışma şartları hakkında bilgisi olan var mı? Görev yeri tek bir il mi? Rotasyon falan nasıl?
-
@gcoskun Hocam forumda denetçi yardımcılığı ile ilgili @paretowilfredo 'nun çok güzel bir bilgilendirme yazısı var.
http://forum.tercihiniyap.net/topic/171/unvan-tanitimi-denetçilik-denetmenlik-meslekleri -
Arkadaşlar başvuruyu onayladıktan sonra çıktı alıp onaylayın diyor. Ancak şuan yazıcım olmadığı için yarına kaldı. Bir sıkıntı olur mu? Bir de o belgeyi imzalayıp ne yapacağız?
-
@Amaral Bir sıkıntı olmaz ben de aynı durumu yaşadım tekrar giriş yapınca çıkıyor belge şifrenizi kaybetmeyin yeterli. Yazılı sınava hak kazandıktan sonra belge teslimi sırasında verilmesi gerekiyor ilandan anladığım kadarı ile
-
Ben henüz tamamladım başvurumu aday numarası 3052. Başvuran kişi sayısını mı ifade ediyor ?
-
@miko anladım teşekkür ederim hocam 3048 benim de
-
@SosyalMühendis öncelikle teşekkür ederim. Benim merak ettiğim görev yerleri aslında. Sağlıklı bi bilgiye rastlayamadım ama ben mi kaçırdım?
-
@gcoskun görev yerleri derken şehir olarak mı yoksa birim olarak mı soruyorsunuz?
-
@SosyalMühendis şehir olarak
-
@gcoskun Görev yeri bakanlık merkez kadrolarında daima Ankara'dır, merkez kadrolarda rotasyon olmaz. Rotasyon bazı taşra kadrolara ve hâkimlik,kaymakamlık gibi mesleklere özgüdür. Turne ve çalışma koşullarıyla ilgili başlıkta geriye giderek (22 gün önce yazmıştım) bilgi edinebilirsiniz.
-
Benim mail adresime şifre gelmedi hemen gelmiyor mu şifre
-
@aylakkafam Hemen geliyor hocam aslında bi sıkıntı olabilir kontrol edin istetseniz mailinizi ? Duyuru da 30 dk içinde ulaşması gerektiği yazıyor aksi takdirde verilen numaradan yetkililere ulaşılması belirtilmiş bi bakın isterseniz
-
@miko ben biraz acele ettim sanırım ama hallettim teşekkür ederim
-
Bir tek ben mi foto yüklerken sorun yaşıyorum . Boyutu asmıyor, uzantısı jpg .. kabul etmiyor 1 saatir fotoyu.
-
@35zmr dosya adını kisalt öyle dene
-
sosyal hizmetten başvuran arkadaşlar puanlarınız kaç acaba ?
-
@ertugrulalp Benim 85 küsür hocam sizin ?
-
@Franklin oldu simdi. Teşekkürler
-
@ertugrulalp 89 puan hocam
-
Arkadaşlar son alimda sosyal hizmet kaçla kapattı bakanlığın sitesinden kaldırılmış sonuçlar forumlarda da bulamadım bilgisi olan var mı ?